2024

2024

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It

neljapäev, 17. august 2017

Whiskey River Rescue



Raamat: Whiskey River Rescue (Whiskey River #7) by Justine Davis (2017)
Hinne: D
Kelsey Blaine on endast väljas, kuna maa kus tema ja ta halbadest kodudest päästetud hobused elavad, on ootamatult müüdud. Ta satub paanikasse kui ta avastab, et ta vähene vara on juba kastidesse pakitud ning ta maja lammutatakse ilma, et talle oleks sellest teada antud. Tavaliselt rahulik ja sõbralik Kelsey muutub keevaliseks ja impulsiivseks ning tormab üle aja süüdlaselt – kelleks on ta salapärane naaber Joe - aru pärima.

Joe Kilcoyne on raskes kohas. Ta varjab oma saladust ning peidab end maailma eest põhjusega. Ta on Whiskey Riveri ümbruses kuumim jututeema, kuid keegi pole veel julgenud temaga tutvuda. Seda siis seniks, kuni Kelsey ta ellu tormab.

Viimane asi mida Joe vajab, on see, et Kelsey ta kaitsest läbi murraks ning teda ta oma minevikuga silmitsi seaks. Kuid kui Kelsey päikseline, avatud ja sihikindel iseloom kohtub selle kummitusliku mehega, kellel pole õrna aimugi, kuidas maailmaga taas kontakti saada, hakkavad nende vahel sädemed lendama.
Romance

See oli üks väga tüüpiline armastuslugu, mille alguses peategelased ei suuda üksteist silma otsaski kannatada, kuid teatavasti on armastuse ja vihkamise vahel vaid väga õhuke joon, ning enamasti on selle esimese vihkamise sädeme taga ikka suur särisev kire tulevärk.

Ja nagu ikka, algab kõik suure arusaamatusega, ning lahingusse tormamisega enne kui lõpuni kuulatakse seda, mida räägitakse. Tõsi, maa millel Kelsey ja ta hobused elavad, on müüdud, kuid müüdud teatud tingimustega, ning kui ta oleks oodanud enne kui ta naabrile turja kargas, oleks ta kuulnud, et jah, ta maja küll lammutatakse, kuid selle asemele ehitatakse talle uus ja tema ja hobused võivad sinna jääda nii kauaks kuni ta tegeleb hobuste päästmisega, ilma et nad peaks üüri maksma, ning talle ostetakse isegi toitu, et ta kogu raha vaid hobustele ei paneks.

Joe, õigemini Declan, on eraklik mees, kelle lapsepõlv on olnud väga julm, kuid kellel on õnneks olnud päästja, kes ta sellest välja tõmbas, ning talle väljendi andis oma armidest üle saada. Seda siis hingelistest armidest, sest kehal olevaid arme nii kergelt ei eemalda. Declan on oma kogemustest kirjutanud raamatuid, mis on ülemaailmselt tuntud ja lapsed ootavad kannatamatult iga uue raamatu ilmumist, kuigi keegi ei tea, milline see kuulus kirjanik välja näeb, või mis ta päris nimi on. Kuid nüüd on Declan viimase raamatuga jännis, ta on peategelase nurka kirjutanud ja ta ei näe mingit võimalust tema päästmiseks.

Kui Kelsey tema ellu tormab, ei taha Declan teda enda ligi lasta, kuid Kelseyl on erakordne võime leida lahtiseid aknaid ja rääkimist vajavaid jututeemasid, mis paneb Declani teda usaldama ja siis nad armuvad ja leiavad ühiselt ka raamatutegelasele päästetee ja …. Nad elasid õnnelikult elu lõpuni.

Sellel lool oli üks suur viga … liiga kergesti ette aimatav.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar