2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

teisipäev, 9. mai 2023

Accidental Attachment

Raamat: Accidental Attachment by Max Monroe (2023) Hinne: C Lühikokkuvõte: https://www.goodreads.com/book/show/146143137-accidental-attachment    

Edukas autor saadab kogemata oma uuele (ülimalt kuumale) toimetajale vale käsikirja. Selle asemel, et saata talle lubatud järg tema edukale paranormaalsele romaanile, saadab ta toimetajale fanfiction stiilis kirjutatud romaani, armastusromaani, mille peategelasteks on ta ise … ja tema unistuste mees, ta uus toimetaja - ning lugu on täis kuumi, üksikasjalike kirjeldusi nende “füüsilisest akriivsusest”, millest ta on unistanud sellest ajast saati, kui talle uus toimetaja määrati.

Ja Chase Dawson võib küll olla seksikaim mees maailmas ning ka ülihea toimetaja, kuid tal pole hali aimugi, et ta on peaosaline käsikirjas, millele ta ülemus just rohelise tule andis.


Bruke Bakes on oma lühikese elu jooksul palju läbi elanud.

Ta on lahutatud.

Ta on teinud oma karjääris kannapöörde.

Ta on kolinud New Yorki Ohoio väikelinnast.

Ja tema erilist tervisliku seisundit ei tasu mainidagi, sest need ootamatud minestamised ei too kaasa mitte ainut äärmiselt piinlike hetki vaid on andnud talle ka armsa teeninduskoera, Benji.

Kui keegi pole teda ette valmistanud selleks.

Keegi ei valmisatnud teda ette Chase Dawsoniga tutvumiseks.


Tugev lõuajoon, sinised silmad, musklid ja kangelasevääriline juuksepahmakas. Chase näeb välja nagu üks korralik raamatupoisssõber. Ja Broke on temast kirjutanud terve käsikirja.

Käsikirja mida mitte keegi kunagi nägema ei pidanud.


Kas ta suudab vastu pidada järgmised kaks kuud, kui nad peavad üheskoos toimetama iga säriseva kuuma hetke, mida ta on Chasega ette kujutanud, elades oma unistuste mehega kitsas matkabussis. Või põhjustavad tema mitmed valged valed ja kõikehõlmav külgetõmme ta iseenesliku süttimise.

Romance


Oi jeerum, see pole raamat, mida kuulata avalikus kohas, kui te pole just harjunud raamatut lugedes kivinägu ette manama. :) 


Et siis … kõige tähtsam osa on tegelikult juba sisututvustuse ära öeldud - Brooke Baker, edukas paranormaalsete romaanide ja tulevase Netflixi sarja autor on armunud oma toimetajasse, kes näeb välja nagu tema märg unenägu ja rohkemgi veel. Ta peab saatma oma kirjastajale lubatud järje populaarsele esimesele raamatule, kuid ta teab isegi, et see järg on jama ja pole sugugi avaldamist väärt, kuid tähtaeg kukub kohe. Seega võtab ta paar pokaali julgustuseks, loeb üle viimase peatüki oma salajasest fanfictionist ning saadab oma toimetajale ära oma paranormaalse raamatu esimese versiooni. Kuid see polnud see paranormaalse raamatu esimene versioon, see oli ta salajane märg unenägu, mille ta paberile oli valanud. Toimetaja leiab, et see on küll natuke imelik ja pole sugugi see, mida lubati, kuid läheb siiski kirjastuse koosolekule ja müüb mõtte maha, pannes panti oma pea ja uue töökoha.


Ja kui selles pole veel küllalt, et Brooke minestamise probleemi veelgi ägedamaks teha, siis peab ta ka minema Netflixi sarja tutvustamise tuurile mööda ameerikat, ning kuna ta ei julge lennata, siis renditakse talle matkabuss, mille rooli hüppab Chase, et nad saaks teel olles uut raamatut toimetada.


Järgneb klassikaline kinnisesse ruumi pandud tulevaste armastajate särisev alguslugu, kus põhiline osa draamast on see, et üks osapool valetab/varjab midagi teise poole eest ja kui see välja tuleb on nende tulevane suhe suure küsimärgi all. Ja et kogu lugu kuumemaks muuta, on põhiloo vahele pikitud peatükke Brooke märjast unenäost.


Krimiraamatute vahele hea vaheldus.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar