2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

teisipäev, 16. mai 2023

Deep Tide

Raamat: Deep Tide (The Texas Murder Files #4) by Laura Griffin (2023) Hinne: B Lühikokkuvõte: https://www.goodreads.com/book/show/80343038-deep-tide    

Kuna Leyla Bredal on kaks venda politseis, siis on ta vägagi teadlik nende väikese linnakese üha suurenevast kriminaalsetest probleemidest, kuid ta poleks iial arvanud, et probleemid jõuavad ka tema ukse taha. Kui Leyla leiab ühe oma töötajatest tapetuna nende kohviku tagusest ummiktänavast, on ta tõsiselt hirmunud, eriti kui linnakese uus politseinik hakkab tema äri vastu suuremat huvi tundma.


Sean Moran on salajasel operatsioonil. Lost Beachi rannaküla võib küll välja näha nagu piltpostkaart, kuid tema meeskond kahtlustab, et see võib olla mitmete kriminaalsete rühmituste kohtumiskoht, mille vastu on FBI juba aastaid huvi tundnud. Kuid sellele vaatamata, kui julge ja kaunis Leyla Breda hakkab tema elu käsutama, pöördub tema huvi naise vastu. Ta teab, et Leyla vennad sooviks, et ta kaugemale hoiaks, kuid iga kord kui Sean Leylat näeb, muutuvad nendevahelises sädemed üha kuumemaks.


Leyla sidemed kohalikus kogukonnas ning Seani oskused võimaldavad neil üheskoos minna selle juhtumi uurimisel sügavamale, kui nad üksi suudaksid. Kuid kui esialgu lihtne juhtum muutub palju keerukamaks, muutub ka Seani üksikasjalikult paneeritud missioon palju ohtlikumaks.

Mystery, Thriller, Romance


See romantiline põnevik, on selline tüüpiline perekondlik põnevussari, kus ükshaaval kõik õved leiavad endale selle ainuõige, ning eeldatavalt saavad nad aru, et tegemist on ainuõigega just siis, kui üks pool neist on surmasuus. :) 


Leyla, kohvikuomanik ja toitlustusfirma juht, kelle perekonna meesliikmed on politseinikud ja vist ka eelnevates raamatutes oma kaaslased leidnud, sest juttu tuleb juba beebiloendist, leiab edukale pulmapeole järgneval hommikul ühe oma töötajatest kägistatuna kohviku tagaukse juurest.

Järgneb tavaline perekonna meesliikmete musklinäitamine ja õele reeglite panemine, mille peale ta vilistab ja hakkab ise asja uurima. Ja see poleks ju romantiline lugu, kui temaga ei ühineks ka linna uus ja seksikas politseinik (kui ei saa nende tegevust piirata, siis ühinege nendega). Ja esialgu tundubki kõik lihtne olevat, kuid siis astuvad nad kellegile varba peale ja selgub, et see pealtnäha süütu juhtum tundub olevat osa millestki palju suuremast, seega ei lähe asi mitte üksnes ohtlikuks vaid suisa eluohtlikuks, sest mida üks tehnikamiljardär ikka oma rahaga teha võiks, kui mitte püüda kogu maailma juhtimist enda kätte haarata :).


Et siis jah, krimipõnevik, miljardäride maailmavallutamise fantaasia ja särisev armastuslugu. 


Põnev, kuid mitte minu raamat.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar