2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

neljapäev, 25. mai 2023

We Love Love

Raamat: We Love Love: An Unfiltered A to Z of Modern Romance and Self-Love, from the creators of the Life Uncut podcast by Laura Byrne, Brittany Hockley (2022) Hinne: B Lühikokkuvõte: https://www.goodreads.com/book/show/61413790-we-love-love 

Tõeline armastus. Neetud läbikukkumised. Kuumad kohtingud. Metsikud unistused. Emadus. Õed.


Brittany Hockley ja LAura Byrne, endised Vallalise kaunitari (Austraalia versiooni) finalistid ning populaarse taskuhäälingu saatejuhid, on oma elus kõigi nende asjadega kokku puutunud. Ning nüüd püüavad ka nad oma kuulajate ja lugejate jaoks sellest segadusest läbimise kergemaks teha.


Nad on rääkinud oma ala spetsialistidega, jaganud nõuandeid ning rääkinud armastusest ja elust oma taskuhäälingus Life Uncut ning loonud sellega kogukonna naistest, kes on valmis kuulama kui ka toetama. Siia raamatusse on nad kokku pannud kõige usaldusväärsemad nõuanded nii armastuse kui ka enesearmastuse kohta. See on entsüklopeedia elust, mida on elanud nii Britt kui ka Laura. Siin on raskelt leitud tarkusi, hirmnaljakaid juhtumisi, tõsiseid väljakutseid kui ka elutervet ausust.

Nonfiction, Self-help


Kuna ma olen juba aastaid kuulanud Life Uncuti taskuhäälingut, nii nende huvitavaid intekaid spetsialistide kui ka Ask Uncut osi, kus nad ise oma kogemustele toetudes kuulaja küsimustele vastavad, olen koos nendega naernud uskumatute lugude üle, mis on kuulajatega juhtunud, kui ka õppinud ära tundma punaseid lippe suhetes, siis oli ju täiesti loomulik, et võimalusel loen/kuulan ka nende raamatut. 

See on üles ehitatud tõesti nagu entsüklopeedia, alustades A’st ning minnes väja Z’ini, iga tähe all on mingi märksõna, mis käib suhete ja eneseteadlikuse kohta.

Just selle pärast, et ma olen kuulanud enamuse nende saadetest, polnud siin raamatus minu jaoks enam mitte midagi uut, see oli lihtsalt kõigi nende aastate lühikokkuvõte, miinus paljud naljakad juhtumised ja inspireerivad intekad. 

Kui te Life Uncut taskuhäälingut ei tea, siis võib see raamat heaks sissejuhatuseks olla, kuid tõsi ta on, et see võib ka arusaamatuks jääda, sest nii mõnegi asja puhul oli kasu taustateadmistest, mida raamatusse lihtsalt ei saanud mahutada.

 

Hea eneseabi raamat, kui teie elus peaks hetkel natuke nalja ja palju õelikku toetust vaja olema.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar