2024

2024

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It

kolmapäev, 2. aprill 2014

Every Part of You

Raamat: Every Part of You by Megan Hart (2014)
Hinne: B
Tempts Me
Simonele meeldib vaadata. Elliottile eelistab varjatust. Kaks täielikku vastandit kohtuvad ning nende kahe vahel areneb suhe, mida nad kumbki eirata ei saa.

Simone Cooper on vaadanud Elliott Andersoni läbi oma kontori akna juba kuid. Elliottile meeldib tuua naisi oma kontorisse hilisõhtuseks hullamiseks ning Simone naudib selle kõige pealt vaatamist kuni ühe õhtuni, kui Elliott tundub oma kohtingu kaaslasega liiga kaugele minevat. Sellele teisele naisele ei pruugi meeldida laksu andmine, kuid Simonele see meeldib, ning kui ta kohtub Elliottiga natuke hiljem liftis, teeb ta endast kõik oleneva, et Elliott oleks tast piisavalt huvitatud, et tea ta endaga kaasa peole viiks, kuna ta esialgne kaaslane ju lahkus.

Elliott ja Simone on kokku viinud asjaolud, mida Elliott ettegi kujutada ei osanud, ning ta pole kindel kuidas Simonesse suhtuda. Simone ei sarnane millegagi tema tavaliste huviobjektidega, kuid miski Simones tõmbab Elliotti Simone poole ning ta ei suuda enam mõelda muust, kui seda et ta tahab Simonet … kuni nende hüvastijätu suudlus muutub millekski palju enamaks. Julmemaks. Simone reaktsioon Elliotti toorutsevatele kätele on hoopis teistsugune kui tavaline naiste reaktsioon, ning Elliott pole valmis selleks, et vaadata kuhu see kõik välja võib viia, kuna ta ise on oma instinkte alati valeks pidanud.

Resist Me
Tants on alanud. Simone on valmis järgnema oma ihadele, kuid vastumeelne Elliott pole valmis juhtima.

Pärast seda kui Simone on ahvatlenud Elliotti end tantsima viima, võrgutab Simone Elliotti. Ta teab täpselt mida ta tahab ning ta ei karda seda ka küsida ning ka Elliott tundub olevat sama valmis nagu Simonegi, et näha kuhu kirg neid viiks. Nende seks on energiline, kuid Elliotti hirmutab tema reaktsioon Simonele ning kui Simone avaldab Elliottile ka oma kiiksu valu suhtes, ei suuda Elliott seda enam vastu võtta ning ütleb Simonene, et nende vahel on kõik läbi.

Ning siis kutsutakse neid mõlemaid samale peole.

Taunts Me
Elliott tegi suure vea kui ta Simone endast eemale tõukas, kuid äkki polegi veel liiga hilja teda tagasi saada?

Elliotti jaoks on see suur samm, kui ta Simonele tõdeb, et naine talle tõesti meeldib, kuid enne kui nad saavad oma suhtega edasi minna, on mõningad asjad, mille nad peavad selgeks rääkima. Simonele teevad nalja Elliotti „juhised“ ning ta on valmis püüda mõista Elliotti vaadet elule, seda täpselt sama kaua kuni Elliott annab Simonele ka seda mida Simone tahab. Kõik tundub minevat sujuvalt, kuni arusaamatuseni seoses suhtega Simone ja ta endise vahel, mis sunnib Elliotti ja Simonet oma tunnetele sõtselt silma vaatama.

Denies Me
Kirest on võrsunud armastus, kuid kui Elliotti võõrandunud isa taas välja ilmub, toob ta endaga kaasa probleeme.

Elliotti ja Simone kohtingud lähevad esialgu kenasti, nad mõlemad lähenevad oma suhtele rahulikult … kuid nende vahelist kirge ei saa kaua pudelis hoida. Ning kui siis Elliotti kasuema räägib talle, et ta on võtnud ühendust tema isaga, meenub Elliottile tema minevik ning ka see, et inimestele haiget tegemine on vale. Kuigi Simone püüab talle selgeks teha, et selle vahel mida nad teevad magamistoas ja mida inimesed teevad vihaga, on vahe, lükkab Elliott ta siiski taas endast jõhkralt ja emotsionaalselt eemale ning Simone põgeneb taas abi otsima oma endise armastuse käte vahelt.

Take Me
Üheskoos põlesid nad kirest. Eraldi on nad õnnetud. Kas Simone ja Elliott leiavad taas tee üksteise juurde?
Simone tunneb end pärast seda kui Elliott ta maha jättis kui kadunud, ning ta hakkab otsima oma hingerahu emotsioonitutest kontaktidest võõrastega, mis rahuldavad küll ta keha vajadusi, kuid jätavad ta südame ikkagi tühjaks. Kui Elliott saab teada, et Simone on olnud kellegi teisega, ajab armukadedus teda taas naise poole, kuid ainult kirest talle enam ei piisa. Ta peab ennast Simonele avama, kuid Simone pole kindel, et ta suudab ka Elliotti siiramat vabandust uskuda. Viimane kohtumine oma isaga veenab aga Elliotti, et ta peab Simonega suhted üks kõik mis hinnaga ära parandama.
Romance, Erotica, BDSM

Minu eelmine kogemus Megan Hartiga oli raamat Broken, mille lõppedes kogesin ma oma esimest raamatu pohmakat. Seega kui NetGalleys pakuti tema uue raamatu osasid, ei saanud ma ju teisiti, kui küsida neid lugeda.

Esiteks, kas te mäletate sellist filmi nagu Preester, Rabi ja Blondiin? Mäletate kuidas Jenna Elfman vaatab oma kontori aknast kuidas vastasmaja kontoris üks tüüp pidevalt oma assistenti paneb? Vot see lugu algab samamoodi, kuidas Simone vaatab taas kord, kuidas Elliott toob oma kontorisse uue blondiini, kellega seksida, kuid seekord alustab Elliott sellega, et annab naise tagumikule laksu, mida ei võeta vastu päris nii nagu Elliott oli arvanud, kuid salaja pealt vaatav Simone huvi selle kontori perverdi vastu suureneb veelgi.

Seega siis seekordne lugu on Simonist, kellele meeldib valu – kui seda jagatakse armastusega, õrnusega ja hoolivusega, ja Elliottist, kes on kontrolli ja korra friik, kes on kasvanud üksikema ja vägivaldse isa naise juures, ning viimane asi mida ta teha tahaks on kedagi lüüa, kuid samas on ta magamistoas SM kalduvustega ja seega ta vihkan ennast selle pärast.

Need kaks on kui teineteise jaoks loodud, kui nad vaid suudaksid ühise keele leida, kui Elliott suudaks oma minevikust üle saada ja Simone suudaks uskuda, et mitte kõik mehed ja suhted ei tähenda seda, et ta lõpuks maha jäetakse.

Ühtepidi oli tegu väga hea looga, kuid kuna ta ilmus viie osana kolme kuu jooksul, siis see ootamise aeg erinevate osade vahel, rikkus natuke lugemise kogemust. Ma oleks pidanud ootama, kuni kõik osad on ilmunud, et siis nad kõik järjest läbi lugeda. Sest esimesed kolm mis ma lugesin ühtejutti jätsid väga hea kogemuse, kuid neljanda ja viienda osa ootamine kustutas mälust enamuse eelnevalt loetud emotsioonidest ja seega ei olnud lõpp enam nii hea.

Kuid kui lugeda ühtejärge kõik osad, siis on tegu ühe vägagi hea Vibrator Book Club raamatuga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar