2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 27. oktoober 2014

Unbinding



Raamat: Unbinding (World of Lupi #11) by Eileen Wilks (2014)
Hinne: C
Pärast seda kui Kai Tallman Michalski on koos oma ex-põrgukoerast kallima Nathaniga läbi Sidhe maailmade rännanud, tuleb ta lõpuks tagasi koju. Kuid ta teab et Nathan peab ükskord siiski tagasi kuninganna juurde minema – ning Kai peab otsustama, kas ka tema asub kuninganna teenistusse. Tõsi ta on, et selle tööga kaasneb ilus raha, kuid kõige suurem takistus on see et ta peaks vanduma täielikku ustavust Talve Kuningannale.

Kuid praegusel hetkel on Kai õnnelik et on taas kodus ning rahul et Nathan sai omaviimase kuninganna ülesandega üllatavalt kergelt hakkama. Kuid mis tundus olevat lihtne lahendus pole seda kohe üldse mitte. Nad mõlemad aitasid allutada sidhe kaose jumalat – ning see jumal pole sellega kohe üldse rahul. Tal on Kai ja Nathaniga omad plaanid. Samuti on tal ka plaanid selle sidhega kes ta kolmsada sajandit tagasi tappis. Samas pole ta ka veel loobunud oma plaanidest Maa suhtes, nagu selgub siis kui kõikjal hakkab kaos tekkima …
Romance, Paranormal

Et siis 11 raamat World of Lupi sarjast ja seekord pole peategelased mitte Rule ja Lily vaid Kai ja Nathan.

See siiski on sarja 11 raamat ja eelmine raamat ilmus aasta tagasi, seega alguses ei suutnud ma kuidagi meenutada, kes on Kai ja Nathan, kuid siis meenus mulle On the Prowl ja ühtlasi ka eelmine raamat Ritual Magic ja tasapisi hakkasin ma pilti taas kokku panema.

Kuid isegi see, et Rule ja Lily puuduvad, ei muuda loos suurt midagi … taas tõstab pead juba kord „alistatud“ vaenlane, kes tõmbab Nathani teise reaalsusesse, ning Kai peab tegelema nii Nathani päästmise kui ka San Diego hävitamise ära hoidmisega kui ka hullu jumala ohvrite ravimisega. Ja ükskõik kui väga ta ka ei püüa, pool San Diegot tehakse siiski maatasa, süütud kõrvalseisjad tapetakse … täiesti tavaline päev Lupi maailma kontoris.

Ei midagi uut, ei midagi üllatavat, ning ma ei oota üldsegi mitte põnevustega uue raamatu ilmumist. On vist õige aeg kas lugemine lõpetada või siis loota, et järgmine raamat on sarja viimane.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar