2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 8. juuni 2015

Dream Student



Raamat: Dream Student (Dreams#1) by J.J. DiBenedetto (2013)
Hinne: C
Mida sina teeksid kui sa näeksid teiste inimeste unenägusid? Kui sa saaksid näha ende salajasi fantaasiaid ning avastaksid nende sügavamaid, tumedamaid saladusi … ilma et nad ise seda taipaksid?

Sara Barnes on seda just teada saamas. Ta arvas, et kõik mille pärast ta muretsema peab, on ta lõpueksamid, jõulukinkide ostmine ning otsustamine, kas talle meeldib see kõrvalmaja kena esmakursuslane, kes temast sisse on võetud.

Kuid kui ta hakkab nägema unenägusid, mis pole tema omad, saab ta teada oma sõprade ja klassikaaslaste kohta rohkem kui ta tahaks … ning ka võõra, hirmuäratava mehe kohta, kelle unenäod võivad Sara tappa.
Paranormal, Criminal mystery, YA, NA, Thriller, Fantasy
 
See lugu oli minu jaoks nagu segu telesarjas Meedium ja Rachel Caine Morganville sarjast. Ei siin pole ei koduperenaisi ega ka vampiire, kuid siis on unemeedium ja ülikooli tudengid ning sarimõrvarid ning armas armastuslugu.

Mulle meeldis see lugu, meeldis see et tegevus toimus aastal 1989, kui kõik ei käinud ringi telefon tasku ning iga informatsioon polnud vaid paari kliki kaugusel arvuti ekraanil. Ma tahaks öelda, et tegemist on YA või NA raamatuga, kuid kuna enamasti on siiski tegu kriminaalse paranormaalse müsteeriumiga, mitte teismeliste armuvaluga, siis seda ta siiski pole.

Lugu on siis Sarast, kes näeb teiste inimeste unenägusid, ning üks neist, kelle unenägusid ta näeb on sarimõrvar, kes näeb unes seda, mida ta plaanib teha oma järgmise ohvriga. Ainus hea asi ta piinavate unenägude juures on see, et tänu neile leidis ta endale poissõbra. Tema toakaaslane Beth teab ka kõike tema unenägudest, kuna ta ju ärkab tihti kui Sara unenägude pärast oma häält kähedaks karjub. Seega siis Sara, Brian ja Beth hakkavad uurima, kes võiks see kurikael olla, sest nad ei saa ju minna politseilt abi otsima, kui ainus tõend nende jutule on see, et Sara nägi seda unes.

Lisaks kõigile neile õudusunenägudele tuleb neil kõigil ka eksamiteks õppida, mõningad kursusetööd esitada, eksameid teha, jõuludeks koju minna ning uuel aastal uut semestrit alustada.

See lugu on kaasakiskuv kuigi pahar paljastatakse lugejatele juba üsnagi raamatu alguses ning peatele jäetakse tema isik saladuseks pea loo lõpuni.

See oli üks hea lugemine, kuid kas ma võtan ette ka selle sarja teised kuus raamatut? … kahtlane.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar