2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 8. juuni 2015

The Problem with Seduction



Raamat: The Problem with Seduction (The Naugty Girls #2) by Emma Locke (2013)
Hinne: D
Uskumatu ettepanek
Elizabeth Spenser vajab meest. Eelistatavalt ühte sellist, kes poleks liiga valiv tema ettepaneku moraalsuse suhtes, või siis iseenda kuulsuse suhtes. Lord Constantine Alexander ei saa endale lubada võlavanglasse saatmist ja seega ongi ta ideaalne kandidaat. Kuid Elizabeth ei oska arvatagi, et Conis võib ta leida kuldse südame, või siis kellegi, kes temapoolsest lubadusest kuni viimse sõnani kinni hoiab – eriti siis kui tema kõrgematsorti perekond asjasse segatakse. Samuti ei oskaks ta ka arvata, et mees talle meeldima võiks hakata, sest kuigi tal on vaja meest, ei taha ta meest eriti.

Kurikaval kokkulepe
Kui kena kurtisaan pakub võimalust võlausaldajate nõudeid rahuldada, haarab Con koheselt võimalusest kinni. Vahet pole, et ta ema ja vennad on ta äkki leitud varanduse suhtes kahtlustavad – Elisabethiga koos olemine on piisavalt joovatav, et ta mõtlegi nende kahtlustele. Kuid peagi mõistab ta, et laual pole mitte vaid ta enda tulevik, vaid kogu ta pere tulevik. Kuidas suudaks ta veenda üht Londoni kuulsamat kurtisaani, et temas on rohkem kui vaid kogemusteta elumees?
Romance, History

Tegemist on ühe vägagi tüüpilise ajaloolise armastusromaaniga.

Siin on kangelanna – Elisabeth Spencer, kes on sündinud kõrgklassis kuid tema pere ütles tast lahti, kui ta viieteist aastasena kodust põgenes koos sõjaväe kapteniga ning hiljem prostituudiks hakkas. Ta on oma alal vägagi edukas olnud ning tema viimane patroon – keda Elisabeth uskus end armastavat – ta maha jätab ning nende vastsündinud poja kaasa võtab, mõtleb Elisabeth välja plaani, kuidas poega tagasi saada.

Lord Constantine on rahata perekonna viiest pojast neljas. Elisabeth pakub talle imelikku tehingut, ning Con nõustub sellega, kuna sellest saadav raha lahendaks nii mõnegi ta probleemi. Kõik mida Con peab tegema, on see, et ta peab avalikult end Elisabethi poja isaks kuulutama ning poisi tagasi emale tooma.

Kuid miski pole kunagi nii lihtne, kui esialgu tundub. Kuigi Con pole kunagi tahtnud isa olla või end kellegiga siduda, leiab ta end ühtäkki pisi Oliveri eest võitlemas ning ta ei saa ka poisi emast eemal püsida.

Kõik mida Elisabeth tahtis oli oma last tagasi saada ning oma elu rahus elada, kuid kui ta oma vanematele küll läheb esimest korda peale põgenemist, kahetseb ta oma nostalgilist liigutust ja sinisilmset lootust, et ta isa on talle andestanud. Tema isa on see kes kõige häälekamat hakkab nõudma, et poiss isale tagasi antaks, kuna Elisabeth pole emaks sobilik.

Isegi kui see lugu oli täis vasturääkivusi ja uskumatuid momente, siis see polnud just paha lugu, kuid ega ta eriti hea ka polnud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar