2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

reede, 10. juuli 2015

About Face

Raamat: About Face by Fern Michaels (2003)
Hinne: B+
Kui doktor Blake Hunter avastab Casey Edwadrsi üksinda mööda Sweetwateri saare teed uitamas, on ta vaid naine kes on ilma minevikuta, tema mälus pole jälgegi nendest kohutavatestsündmustest, mis juhusid temaga kümme aastat tagasi. Tal on pihus tükike paberit, millel on kirjas Swan Maja aadress, mis on suurepärane maja, kus Casey ema elab koos oma salapärase haiglase abikaasaga. Kuid „kodu“ on Casey jaoks kõike muud kui turvaline sadam ...

Casey on kindel, et ta tahab teada, mis on need saladused, mis teda ümbritsevad. Vastused tema küsimustele võivad olla kuskil Swan Majas, selle lopsakas aias, kuid keegi on eesmärgiks võtnud Caseyst lahti saada, enne kui ta mälu peaks taastuma. Mineviku meenutamiseks vajab Casey kogu oma julgust – ning armastust, mille ta just leidnud on – et paljastada mineviku saladused ning saada õigus tulevikule ...
Criminal, Thriller , Drama

Seekordne Fern Michaelsi raamat on vägagi põnev kriminaalne põnevik.

Lugu algab sellega, kuidas Casey läheb õhtusöögile oma kihlatu perega, perega, kes tegelikult ei taha, et nende poeg end Caseyga seoks, ning tema peigmees ei taha enam oodata pulmaööni, et Caseyga olla. Casey elu pole kerge. Ta ema suhtub temasse kui isiklikku orja, tema poolvend Ronnie on juba viimased üheks aastat kasutanud Casey suhtes vabadusi, mida ükski noor tüdruk ei peaks üle elama. Casey on otsustanud kodust lahkuda, uut elu alustada kuskil kaugel sellest väiksest saarest ja inimestest, kes teda aidata. Ning ta lahkubki, lihtsalt mitte nii nagu ta arvas.

Kümme aastat hiljem vabastatakse Casey hullumajast ning ta ei mäleta oma eelnevat elu kaugemale kui paar kuud tagasi. Ta ei tea miks ta on olnud haiglas viimased kümme aastat, milline on ta perekond, milline on elu saarel. Teel ema juurde tutvub ta kohaliku noore arsti Blakega, kes on ka ta kasuvenna Adama parim sõber.

Kui Casey on avatud ning valmis teada saama oma minevikku ning mis temaga juhtus, siis saar pole valmis talle oma saladusi avaldama ning saare elanikud pole valmis teda vastu võtma, sest nende jaoks on ta endiselt kriminaal. Kuid kui Caseyle hakkab minevik tasapisi meenuma, ning Blake abiga hakkab pilt veelgi selgemaks muutuma, tundub nagu oleks nad kepi sipelgapesasse pistnud ning pinnale hakkavad kerkima asjad, mida keegi oodatagi poleks osanud.

Fern Michaels pudistab üle kogu loo igasuguseid vihjeid, mis võivad lugeja teelt eksitada või siis mitte, ning see on lugeja otsustada, kas vihje on õige või mitte. See oli tõsiselt huvitav ja kaasakiskuv lugu.

Väga hea lugemine!!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar