2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

teisipäev, 7. juuli 2015

The Troop

Raamat: The Troop by Nick Cutter (2014) 
Hinne: C+ 
Lühikokkuvõte: https://www.goodreads.com/book/show/18002456-the-troop 
Skautide moto on „Ole valmis“. Kuid mitte miski ei suuda ette valmistada seda poiste salka ning nende juhti selleks, mis neid ees ootab väikesel üksikul saarel, kui nad lähevad sinna nädalalõpuks, mis peaks olema täis lõkkeid, aumärke ning ellujäämisõpet.

Kõik muutub siis kui nende majakese uksele tuleb ootamatul üks räämas, lotendavate riietega võõras. Enne kui öö möödas nakatab võõras ühte salga liiget laboris loodus haigusega, mis on hullem kui nende halvim õudusunenägu. Seega on nad saarel, ära lõigatud muust maailmast ja salk silmitsi millegi palju hullemaga kui loodusjõud, ja nad peavad võitlama millegiga, mida loodus kunagi loonud pole ... ning lõpuks ka üksteisega. 
Horror, Thriller, Drama 

See on üks täielikult Stephen Kingilik õudus põnevik. Seda võiks ka sõna otseses mõttes nimetada näljamängudeks ilma televisiooni ja düstoopilise maailmata.

See oli üks õõvastav lugu saarest, viiset teismelisest, ühest täiskasvanust ning võõrast, kellel on surmav nakkav haigus. Inimesed võivad ootamatutes olukordades käituda täiesti ootamatult.

Tegemist oli ühe tõsiselt jubeda looga ning aegajalt tõmbasin ma lugede oma varbad teki alla, sest mu fantaasia jooksis amokki koos selle jubeda looga.

Tõsiselt hea õudne lugu.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar