2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

neljapäev, 16. juuli 2015

Dying Is My Business



Raamat: Dying Is My Business (Trent #1) by Nicholas Kaufmann (2013)
Hinne: C
Arvestades sellega, et Trent töötab Brooklini neurootilise kriminaal heaks, siis leiab ta end liigagi tihti kuulide teelt. Kuid siiski, iga kord kui ta taas tapetakse, ärkab ta paar minutit hiljem, täielikult paranenud, kuid ta ei tea siiski oma minevikust mitte midagi. Asja teeb hullemaks veel ka see, et iga kord kui ta taas surma sõrmede vahelt libiseb, sureb keegi teine tema asemel.

Kui siis Trent saadetakse varastama ühte kasti hulguste käest, kes väidetavalt on end sisse seadnud Lääne Poolse Kiirtee ligiduses olevasse laohoonesse, avastab Trent end ühtäkki igivana hea ja kurja vahelise võitluse keskelt, ning talle avaldatakse salajane maailm, kus maagaia muudab inimesed ebainimlikeks koletisteks ning võimatud elukad kes elavad peidetuna kõigi silmade all, ning kus elavate ja surnute vaheline piir on pea olematu. Ning kui see salapärane kast lõpuks avatakse, avastab ta, et tal on vaid üks ööpäev aega, et päästa New York City kindlast hävingust.
Paranormal, Urban Fantasy, Magic

Kui ma seda raamatut lugema hakkasin, oli mul tõsiselt selline tunne, nagu peategelane oleks Harry Potter, kes on ärganud New Yorgis aasta tagasi, ta ei mäleta oma minevikust mitte midagi, kohalik kriminaalide bande boss on ta oma tiiva alla võtnud, kasutades teda kui varast, ning siis ühe ülesande täitmisel saab ta ühtäkki osaliseks The Mortal Instrument sarjas. :)

Enamus sellest raamatust oleks nagu segu kõikidest paranormaalsetest romantika, YA ja seiklusromaanidest, mida ma kunagi lugenud olen – jättes välja vaid romantika, teismelised ja eepilised kangelased. Iga koletis, elukas, olukord, koht või trikk tundus kuidagi tuttav juba kuskilt mujalt loost.

Iseenesest oli tegu väga huvitava looga, lihtsalt kuidagi tuttav oli kõik kogu aeg, aga kui seda tähele ei pane, siis on väga hea lugemine.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar