2024

2024

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It

teisipäev, 21. märts 2017

The Art of Three



Raamat: The Art of Three by Erin McRae and  Racheline Maltese (2017)
Hinne: C
Jamie Conway elu on suurepärane. Ta on kahekümne nelja aastane, ta on Dublinist kolinud Londonise ning ta on saanud rolli suures filmis. Kahjuks on tal ka suur probleem: ta on kõrvuni armunud oma abielus olevasse kaasnäitljasse.

Briti keskealiste naiste südametemurdja Callum Griffith-Davies peaks olema piisavalt tark et mitte flirtida oma alles-värskelt-filmimaalimas kolleegiga, kuid õiged valikud pole see mille poolest ta tuntud on.

Nerea Espionosa de los Monteros Nessimil on muudki teha kui oma abikaasa järjekordse vallutuse pärast muretseda. Tal on käed jalad tööd täis korraldades oma tütre pulmi perekonna maamajas Hispaanias. Pealegi on nad Callumiga olnud juba abielus ja polyamorous suhtes pea kolmkümmend aastat, ta laseb oma mehel rahulikult ise oma valikuid teha.

Kuid kui Nerea Londonisse lendab, et korraldada oma maalide näitust, armub ka tema Jamiesse. Peagi on Callimil, Jamiel ja Nereal veelgi suuremad probleemid ja üllatused kui kaugsuhe. Siin on nii endiseid kallimaid, kui uudishimulike naabreid ning perekonna täiskasvanuid lapsi, kellel on oma probleemid, kuid see kaasaegne lugu on pühendatud perele ning igasugusel kujul ning suuruses jamadele.
Romance

Ma valisin selle raamatu lugemiseks, kuna ma pole juba ammu ühtegi head kolmiku lugu lugenud ja kui esikaane kujundus sobis ka hästi eelmise kahe kujundusega, saigi kõik kolm raamatut järjest läbi loetud. :) Kuid selles loos pole midagi paranormaalset, see on puhas armastuse lugu.

Jamie on noor näitleja, kes on armunud temast kaks korda vanemasse kaasnäitlejasse, kuid ta pole kindel, et need kuulujutud, mida ta on Callumi biseksuaalsuse kohta kuulnud, ka tõele vastavad, seega Jamie küsib Callumilt otse, kas ta on valesti asjast aru saanud ja Callum tegelikult temaga ei flirdi, või kui ta on õigesti aru saanud, siis …

Jamie on mõistlik noor mees, kes ei peksa kaikaga ümber põõsa, kui ta tahab midagi teda, ta küsib, kui on vaja midagi öelda, siis ta ütleb ja ta ei hoia salajas asju, mida on vaja teada.

Callum teab, et ta ei tohiks noormeest oma afääridesse tõmmata, kuid Jamie on ju mõistlik noor mees, eks oskab ise valida, mida ta võib teha ja mida mitte. Jamie tahab olla kindel, et ka Callumi abikaasa on nende suhtega nõus, seega helistavad nad Nereale. Selline viisakas ja arvestav käitumine avaldab Nereale sügavat muljet ning kui ta Londonisse tuleb ja Jamiega tutvub …

Selleks ajaks kui Callum läheb oma eelmise filmi pressireisile võtab Nerea Jamie endaga Hispaaniasse kaasa, kus nad õpivad üksteist tundma, Jamie saab perest rohkem teada, kohtub Callumi ja Nerea tütardega, kes on kõik vanemad kui Jamie ning ta mõtleb ka sügavalt järele, kuidas seda oma perele rääkida.

Kuigi Jamie pere teab, et ta on biseksuaalne, on nende jaoks siiski šokk, et tema paarilised on mõlemad pea ta vanemate vanused ja Jamie läheb tagasi Hispaaniasse, kus valmistutakse keskmise tütre pulmadeks. Pulmade ettevalmistuse käigus tuleb välja nii mõnigi üllatus (kas siis etteaimatav või mitte) kuid lõpuks on ikkagi kõik õnnelikud, ning hakkavad tegema plaane edaspidiseks.

Selline tore armastuslugu, kus on kolm paarilist, kes ei tunne valehäbi, kes on üksteisega ausad ning arvestavad.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar