2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

neljapäev, 7. aprill 2022

Tagasilöögid minu ümber. Nii muudad lüüasaamised eduks

Raamat: Omgiven av motgångar by Thomas Erikson, tõlge Heidi Saar (2021) V, RR, A Hinne: C Lühikokkuvõte: https://www.goodreads.com/book/show/60724942-tagasil-gid-minu-mber-nii-muudad-l-asaamised-eduks                 

Mõnikord tunned, et sinu ümber ongi vaid tagasilöögid. Väikesed ja suured. Iga kord on jälle täielik lootusetuse tunne.

Sa oled valinud veidi depressiivse pealkirjaga raamatu. Tegelikult aga ei räägita siin tagasilöökidest. Vaid hoopis sellest, kuidas kogetud tagasilöögid enda kasuks pöörata ja edu saavutada. Eesmärk on näidata, et elu on nagu on, ja tähtis on see, mida sellega pihta hakata, mitte see, mis ümberringi toimub.


Tunneli lõpus on valgus!

Selles raamatus käsitleb autor mitmesuguseid tagasilööke: probleeme tööl ja perekonnas, rahamuresid, armuhädasid, hulle naabreid, ränki tülisid … Kuidas hakkama saada, kui kõik tundub nii jube keeruline? Kas tõesti peab tagasilöökidega leppima?

Esmajoones näitab raamatu autor, kuidas muuta tagasilöögid eduks. Mõistvalt ja naljatamisi juhib ta meid mööda tunnelit valguse poole. Annab kätte lahendusi nii meie sees kui ka meist väljaspool.

Self-Help


Kui te olete lugenud Eriksoni eelnevaid raamatuid idiootidest ja psühhopaatidest, siis te ilmselt teate enam vähem, mis värvisegu te ise olete ja milliseid inimesi enda ümber on parem vältida või siis ettevaatusega jälgida, nind raamatuid lugedes on teil kergem ära tabada, kes on loos see pahar ;).


See tagasilöökide raamat võib aidata nullpunktist välja saada või siis hoopis anda teile kinnitust, et te olete õigel teel ja nüüd ei jää muud üle kui elu nautida ja vastupidiselt autori arvamusele, kasutada oma vaba aega ilukirjandusele, sest ka ilukirjandusest võib leida ideesid, kuidas oma senist elu veelgi kirkamaks muuta või siis mis on need asjad, mis teile kohe üldse ei meeldi/sobi, selleks ei pea alati eneseabi või siis enesearengu raamatute poole pöörduma.


See raamat ei pakku midagi uut, mida teistes abiraamatutes juba pole, siin on need mõtted võibolla lihtsalt paremas pakendis lugejateni toodud. Kasuks tuleb kindlasti, kui olete eelnevalt lugenud idiootide raamatut, siis oskate paremini enda värvidele vastavaid tegevusi või vaatenurki valida ja ka teie teele jäävaid takistusi vältida.


Hea lugemine, olgu siis hetkel teie elu madalaim hetk või kõrgeim hetk, olgu teil siis vaja abi või kinnitust, et kõik on hästi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar