2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

laupäev, 31. mai 2014

Beyond Solitude

Raamat: Beyond Solitude (Beyond #4.5) by Kit Rocha (2014)

Hinne: B


Kui mootorratta õnnetus sunnib Derek Fordi O´Kane peamajja laua taha paberi tööd tegema, ei soovi ta sugugi endale uut seksikat assistenti, kes tema kontoris ja elus segadust tekitama hakkaks. Kuid Mia ei karda oma käsutavat ülemust. Nendevaheline hõõrumine tekitab salgamatut kirge – kuid Mia ei taha olla ülalpeetud ja Ford on võimeline milleks iganes, et enda omandit kaitsta..

Erotica, Dystopia,



Taas kord üks suurepärane osa Beyond sarjast.



Seekord on siis peaosalisteks Ford ja Mia. Ford on tõre ja pahur tegelane, kes on geenius andmetega ning kes lonkas tagasi Neljandasse sektorisse murtud jalaluuga pärast mootorratta õnnetust.



Mia on põgenik Teisest sektorist, kus ta senine omanik oli teda alandanud ja materdanud, sest Mia ei sobinud Teise sektori ja Orhidee maja kasvandike vormi. Ta oli saanud Orhidee maja parima kasvatuse, ta teadis kuidas kasutada oma aju, kuidas jätta mulje et tal pole aju ja kuidas rahuldada oma omanikku, kuid ta tahtis midagi enamat, ta tahtis tunnustust selle kõige eest, ta ei tahtnud olla tänulik vaid elus olemise eest. Seega ta põgenes ja Jasmini ja Lexi abiga püüab ta oma vana elu selja taha jätta.



Kuigi Ford on esimesest pilgust peale Miast lummatud, ei luba tema põikpäisus seda talle endalegi tunnistada ja seega on ta esialgu tige ja turtsuv, kuid kui Mia tõestab, et ta saab numbrite ja andmetega väga hästi hakkama, hakkab ka Fordi jäisus sulama.



Andes aega armuks need kaks üksteisesse ja oleksid koos õnnelikud, kuid väline maailm ei anna neile aega oma tunnetes rahulikult selgusele jõuda.



Mia satub peale röövlitele ja põgeneb peale oma korteriperenaise surnukeha leidmist ainsasse kohta, kus ta end turvaliselt tunneb – Fordi käte vahele. Kuid see kohutav kogemus pole ainuke, mis Sektor kahe hellitavas keskkonnas kasvanud tüdrukul korraks kindla pinna jalge alt tõmbab. Ta endine omanik tuleb talle Neljandasse sektorisse järele.



Ford on hakanud Miat juba enda omaks pidama ja ta ei ole selline mees, kes enda asju teistega jagab, seega võtab ta oma asjade kaiseks ette samme, mis isegi Dallas O'Kane harja punaseks ajab. Kuid O'Kaned hoiavad kokku ja kaitsevad üksteist, seega antakse noortele uus võimalus.



Lisaks sellele suurepärasele pööristormina lendavale armastusromaanile, mis laastamise asemel ehitab üles tugeva ja armastava suhte, pakutakse lugejatele ka võimalust tutvuda rohkem Teises sektoris toimuvaga ning külastada ka kohti väljaspool Neljanda sektori keskust.



Suurepärane novellike.

Kui te tahate rohkem teada selle raamatu autorite Kit Rocha kohta, siis soovitan kuulata Smart Bitches Trashy Books bodcasti.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar