2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 26. mai 2014

For All Time

Raamat: For All Time (Nantucket Brides Triology #2) by Jude Deveraux (ilmub 01.07.2014)
Hinne: B+
Alix Madsen Jared Montgomery pulmad väikses kabelis on üks meeliülendav sündmus, ning sellele järgnev sööming ning tantsimine kuupaistel üks ütlemata romantiline õhtu. Sellele ajal kui kõigi külaliste pilgud on suunatud õnnelikule paarile pn Jaredi sugulassel Graydonil silmmi vaid pruutneitsi Toby Wyndami jaoks. Asi pole mitte ainult selles, et neiu tagasihoidlik ilu on Gray täielikult enda valdusesse haaranud või selles kuidas neiu teda naerma ajab. Toby suudab vahet teha temal ja ta identsel kaksikvennal Roryl. Vastavalt perekonna legendile, osutab selline eriline anne sellele, et Toby on Grayconi tõeline armastus.

Kuid Graidon teab, et neil kahel pole tegelikult mingit võimalust kunagi koos olla, kuna Gray on Lanconia kuningriigi trooniprints ning teda ootab ees abielu talle valitud kõrgemastsoost naisega. Kuid ikkagi, olles Tobyst intrigeeritud, palub Grey, et Toby aitaks tal ennast nädalaks Nantucketisse paita kõigi ta kuninglike üleassannete eest. Vastutasuks aitaks Grey Tobyl planeerida tundud romaanikirjaniku Victoria Madseni suurejoonelisi pulmi. Kuna nad mõlemad teavad, et nende vahel ei saa kunagi suhet olla, lubavad nad üksteisele, et nende sõprus ei liigu kunagi edasi järgmisele tasandile.

Kuid Graydoni ja Toby vahel on midagi enamat, kui vaid Toby eriline anne teha kahel kaksikvennal vahet. Tegutsema on asunud jõud mida käsutab aeg, mitte noorte võimed. Sellele lisandub ka Nantucketi saare maagia ning Graydoni ja Toby ümber kootakse romantiline võrk. Selleks et noored saaksid kunagi koos olla, tuleb neil muuta seda mis kunagi oli ning ka seda mis kunagi olema saab.
Romance, Bit Paranormal, Time Travel
 
Teie osa siis Nantucketi Pruutide triloogiast. Eelmine osa True Love ilmus aasta tagasi ning see raamat ilmub selle aasta suvel.

Eelmine raamat oli siis Alixi ja Jaredi lugu. Ning siis sai ka alguse Keni ja Jilli ning Victoria ja Calebi lugu.

Käesoleva raamatu peapaar on Toby ja Graydon. Victoria ja Caleb abielluvad ning Ken ja Jill ning Lexi ja Roger plaanivad pulmi.

Lühikokkuvõte sellest loost oleks selline –Võluv Prints leiab oma Tuhkatriinu ning selleks et nende tulevik oleks ühine, tuleb neil minna tagasi minevikku, et muuta oma hingede saatusi kakssada aasta varem.

Taas kord oli lugu väga fantastiliselt kirjutatud, kõik tegelased said oma kaks sõna loole juurde öelda, keegi ei mänginud totrat peitusmängu nende identiteediga (ja see üks kord kui ka mängiti, siis seda mitte paha pärast). Kui keegi kellegi peale solvus, siis ei järgnenud mitte totter mossitamine vaid asjad räägiti lihtsalt ja kiiresti selgeks ning mindi eluga edasi.
 
Kuigi aegajalt oli see kuningriik Lanconia ning nende oma keel ning nende kombed natuke imelik ja võib-olla ülepakutud, kuid lõppkokkuvõttes oli siiski tegu hea looga ning see ajasrändamine annab loole veelgi vürtsi juurde.

Selle imeliku kuningriigi Lanconia kohta on ilmsel rohkem juttu Jude Deveraux raamatutes The MaidenThe Princess.

Natucketi pulmapilte saate vaadata siit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar