2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 12. mai 2014

The Keys to the Realms

Raamat: The Keys to the Realms (Dream Stewards #2) by Roberta Trahan (2014)
Hinne: B
Glain on Valvurite volinik ning Alvweni parem käsi, kes on Spirituaalse Reaalsuse võtme Hoidja ning ajutine Valitseja. Glaini ülesandeks on välja uurida, kes ohustab Fane Gramarye, viimase veel tegutseva maagilise lossi, turvalisust. Fane Gramarye on siiani vastu seisnud Marchreti, musta maagi rünnakutele, kuid tema eesmärk on murda Iidsete ennustus ning lükata troonilt uus täieõiguslik kuningas. Vandenõud, intriigid ning ähvardused kujutavad endast tõelist ohtu teel leidmaks ning kokku toomaks kõiki nelja Reaalsuse võtmete omanikku, kuid see ohtlik ülesanne on vajalik kuningriigi säilimise nimel. Glaini selgeltnägemise võimed on küll kasulikud, kuid kas ta saab ikka usaldada neid, keda ta on sõbraks pidanud? Kas ta saab usaldada ka omaenda südant, mis tahaks jagada ta elu koos Alveni poja Rhysiga, kes otsib samuti oma elu eesmärki? Pealegi on Glainil vaja kaitsta ka veel ta oma saladust, saladust millega ta ise peab leppima ennem, kui ettekuulutatud rahu saaks kuningriiki saabuda.
Romance, Paranormal

Teine raamat Dream Stewardi sarjast.

Esimeses raamatus, The Well of Tears, oli keskseks tegelaseks Alwen ning enamus lugu sai jutustatud temale keskendudes. Selle raamatu keskne tegelane on Glain, noor Valitseja õpilane, kes püüab olla Alwenile abiks, kuid samas täita ka kuningas Hylveni soove ning otsida koos oma „sõpradega“ eelmise Valitseja kadunud testamenti (kuigi Glain tegelikult teab mis on selle testamendi sisuks ning ta hea meelega ei tahaks seda testamenti üldse leida). Aegajalt käitub Glain nagu iga tüüpiline teismeline – tahan aidata, kuid ei taha ka; usun oma sõpru, kasvõi nui neljaks, kuid nemad on süütud ja need keda ma arvan, et nad on halvad, siis neid ei usu mitte mingil juhul; armastan, ei armasta, usaldan ei usalda).

Kuid õnneks pole kogu raamat vaid Glainile keskendunud. Lisaks temale jälgitakse ka Rhysi ja paari uut tegelast. Ma tundsin puudust Alweni mõtetest, sest ma arvan, et need oleks nii mõndagi segast asja selgitanud, kuid see lugu pidi olema teistmoodi jutustatud. Need uued tegelased on kõik väga huvitavad ja ma loodan, et kui tuleb ka kolmas/neljas lugu selles sarjas, siis saab neid veelgi rohkem näha.

Igatahes muutub sari järjest huvitavamaks.

Hea lugemine

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar