2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

teisipäev, 13. mai 2014

The One

Raamat: The One (The Selection #3) by Kiera Cass (2014)
Hinne: C
Valik muutis igaveseks kolmekümne viie tüdruku elu. Ning nüüd on saabunud aeg valida võitja.

America poleks uneski osanud arvata, et ühel päeval võiks ta kuskilgi krooni läheduses olla – rääkimata Prints Maxoni südamest. Kuid võistluse lõpu läheneb ning oht lossimüüride tagas üha suureneb, ning America mõistab alles nüüd kui palju ta võib kaotada – ning kui palju peab ta veel võitlema, et tema päralt oleks see tulevik mida ta tahab.
YA, Romance, Dystopia

Kolmas ja viimane raamat Valiku sarjast, ning nagu ka kaks esimest raamatut - The Selection ja The Elite -  oli ka see lugu segu Näljamängudest, Tuhkatriinust ning Vallalise Poissmehe sarjast. Ning nagu ka esimeses kahes raamatus, ning ka novellides, oli seegi lugu täis tiinekate ängistust, arusaamatusi, eeldusi, järske tujumuutusi ning asju mis nagu tegelikult ei tundunud päriselt osana sellest loost olevat.


 Ma olen ilmselt liiga vana nende noorte täiskasvanute düstoopia raamatute jaoks, sest ma ei suuda enam kuidagi elevust tunda selle imeliku, tiinekate juhitava, tuleviku vastu mis neis raamatutes pakutakse. Ma ei taha öelda, et tegemist oleks olnud halva raamatuga … jah tal olid oma head ja vead, kuid rohkem oli siiski selliseid hetki, kus raputad pead ja mõtled, miks küll ometi? või milleks siis seda veel vaja oli?.

Kaks ütlust on inglis keeles, mis iseloomustavad seda raamatut väga hästi: Assumption is the mother of all fuck ups. ja Secrets/lies have tendency to come back and bite you in the ass.

Hea oli et see sari läbi sai.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar