2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 26. oktoober 2015

Tropic of Darkness



Raamat: Tropic of Darkness by Tony Richards (2013)
Hinne: C
Jack Gilliard on mees, kellel on must minevik, ning kes pole käinud Ühendriikides juba rohkem kui kümme aastat. Kuid kui ta tee viib teda Kuubale, Havannasse, avastab ta end kisutuna veelgi mustematesse asjadesse, kui ta oleks osanud arvatagi. Iidne kirg, iidne reetmine, iidne needus, ning tema mineviku kurjus neelavad alla ta oleviku ning Jack kistakse selle kõige keerisesse. Selleks et ellu jääda, peab ta vaid Kuubalt lahkuma, kuid see osutub palju raksemaks kui ta oleks arvatagi osanud. Kuid tegelik küsimus on hoopis see, kas Jack suudab põgeneda enne kui pimedus ta täiesti endasse neelab?
Paranormal, Horror,

Kas te juhtusite äkki mõned aastad tagasi kinno vaatama filmi Seitsepäeva Havannas? Vot see raamat meenutab mulle paljuski seda filmi. Ainus erinevus on, et kui filmis oli seistes erinevat lugu, mis omavahel olid seotud vaid läbi Havanna, siis raamatus on palju erinevaid lugusid, mis on omavahel väga tihedalt seotud.

Siin on noor muusik, kes on Ühendriikidest põgenenud, et vanglat vältida, siis on siin Kanadalane, kes oli hiljuti Havannas, ning saabus tagasi koju vaid selleks et hulluks minna, ning oma enda elu võtta. Siis on üks riigitöötaja, kes ootab kõnet Kanadast, ja ettevõtja, kes naudib laia turistielu Havannas. Ja on ka politseinik, kes hakkab kahtlustama, et kõik pole ikka päris nii nagu tundub ja tudeng, kes pakub oma teenuseid kui giid Havannas. Ning arst Kanadast, kes on tulnud Havannasse, et uurida, mis ajas ta patsiendi hullus. Lisaks on veel ka üks laguneva härrastemaja teenijanna, kes ei suuda oma julmast saatusest pääseda ning kaksikud õed, kes hullutavad mehi ning röövivad nende hingi. Nad kõik on omavahel seotud, nad kõik ei jõua elusalt raamatu lõpuni, kuid samas, kes tahakski sellise lõpuni vastu pidada.

See oli hea raamat, mitte ideaalne, kuid loetav.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar