2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 9. juuli 2018

Still Me


Raamat: Still Me (Me Before You #3) by Jojo Moyes (2018)
Hinne: A
Lou Clark teab liiga palju …
Ta teab kui palju miile on tema uue New Yorgi kodu ning tema poisssõbra Londoni kodu vahel.
Ta teab et ta ülemus on hea mees ja ta teab et mehe naine varjab tema eest suurt saladust.
See mida Lou ei ta, on see et ta kohtab peagi kedagi, kes ta elu peapeale keerab.
Kuna Josh meenutab talle nii väga seda meest keda ta kunagi teadis, et see teeb lausa haiget.
Lou ei ta mida edasi teha, kui ta teab et mida iganes ta ei otsusta, toob see kaasa suuri muutusi.
Drama, Romance

Pärast seda kui olite lugenud Mina enne sind, kas te tahtsite teada, mis Louisast edasi saab? Kui te olite lugenud Mina pärast sind, kas te mõtlesite, miks see lugu ikka veel edasi läheb JA mis Louisast edasi saab? Kui teile ei andnud rahu mõte, kas Louisal ja Samil on tulevikku kui üks elab aasta Ameerikas ja teine jääb Londonisse, siis teil veab, sest Jojo Moyes jätkas selle imeliku tüdruku imeliku lugu uues raamatus Ikka mina.

Et siis Lou läheb New Yorki, tema tööks on rikka mehe uue abikaasa igapäevane assisteerimine, seega elab ta koos perega viiendal avenüül, teiselpool teed Central Pargist vanas kortermajas, kus on uksehoidja ja naabrid kes üksteisega ei räägi. Nathan on ka seal ja tema oligi see, kes Lou sinna kutsus. Esialgu ei saa Lou aru, mis on tema ülesanded ja kuidas ta saab aidata Agnest, kui kõik mida ta tegema peab, on teda saata sporditegemisel, iluprotseduuridel, lõunatel. Agnes on endine masöör ja n.n trophywife Poolat. Pere kokk ja majapidajanna Ilaria ei kannata peremehe uut naist ja peretütar Tabitha teeb tema elu põrguks. Seega on Lou tõmmatud peredraama keskele.

Kuid ka ta oma elu pole draamadest vaba – nad räägivad Samiga üle Skype, Lou saadab talle kirju, Sam tuleb talle New Yorki külla, kuid selle külaskäigu rikub toidumürgitus ja vale pakk Lou vannitoa prügikastis. Kuigi Lou kinnitab, et ta pole endale uut kallimat leidnud, on nende suhted pärast seda külaskäiku ikkagi okkalised. Ega asjale ei aita kaasa ka see, et Sam saab endale uue kenakese paarimehe ja Lou kohtub Willi teisikuga, kelle nimi on Josh.

Aeg läheb, jõulud saabuvad, Lou läheb koju, näeb midagi mida ta poleks tohtinud/poleks tahtnud näha ja kõik läheb nii halvasti, kui veel kunagi minna saaks. Kui ta tagasi New Yorki läheb jätkab ta oma tööd ja Agnes on ikka temaga sõbralik, kuid midagi on muutunud, enne jõule palus Agnes Loul teha asju, mille õiguses ta päris kindel polnud ja nüüd kui nad kõik oma reisidel tagasi on, on nad kõik masenduses. Ja siis ühel päeval kutsutakse Lou hr Gopniku juurde, kus ta küsib nende asjade kohta, mida Agnes on palunud Loul teha. Kuna Lou ei taha oma perenaise saladust reeta, siis kaotab ta oma töö.

Ja nii ta siis ongi, tööta, koduta ja kui ta nii jätkub pikalt, siis peagi rahata ja tööviisata. Kuid Lou ei ole kunagi ilma sõpradeta, ta lihtsalt on selline neiu, kes leiab sõpru kõige imelikemas kohtades. Ühe imeliku juhuse läbi on ta saanud endale sõbraks ka maja kõige torsima elaniku, proua De Witti. Esialgu on Lou tema koera hoidja, kuni Margot on haiglas, siis tema abiline, kuni ta käeluu paraneb ja kogu selle aja, on Margot Louga tõre ja rahulolematu, kuid mitte kunagi õel või pahatahtlik. Nii ta siis ongi Margoti koduabiline ja aitab ka vintage kaupluses ja aitab kaasa raamatukogu säilitamise protestides ja käib Joshiga kohtingul.

Kuid see poleks Lou lugu, kui kõik ei läheks korraks veelgi halvemaks, et siis minna lõpuks täpselt nii nagu peab (tänu Lilyle, kellel on suurepärane kujutlusvõime :)).

Selles loos oli huumorit ja inimlikust ja emotsioone ja segadust. Suurepärane järg kahele esimesele raamatule. Ma loodan, et sellega on siis see sari läbi ja Loul lastakse ta elu nautida, nii nagu tema tahab.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar