2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

teisipäev, 30. september 2014

Once Upon a Christmas Kiss

Raamat: Once Upon a Christmas Kiss (Wicked Widows #3.5) by Manda Collins (2014)
Hinne: D
Kui Söör Lucien Blakemore oma nõbu häärbesisse saabus nädalasele jõulupidustustele, on ta üllatunud nähes seal preili Winifred Nightingale teiste külaliste seas. Winifred on Yorkshires Lucieni naabri õdede õpetajanna, kellel on ilusad silmad ning keda Lucien on alati pidanud kättesaamatuks, kuid kuna ta on tema nõbu juures kui külaline – ning mitte miski ei loo õiget meeleolu paremini kui üks jõuluaegne puuvõõrik …

Preili Winifred Nightingale ei oleks kunagi ettegi aimata osanud, et tema külaskäik õe juurde jõulude ajaks lõppeb jõulude veetmisega kohaliku lordi külalistena. Kuid suurem üllatus tabab teda siis kui ta avastab, et üks külalistest on ka tema tööandjate kena naaber söör Lucien Blakemore. Nendevaheline külgetõmme on vastuvaidlematu, kuid külaliste seas on ka üks vana vaenlane, kes on nõuks võtnud teha nende esimesest suudlusest puuvõõriku all ka nende viimane.
Romance, Criminal, Christmas

Et siis kui Ulakate leskede sarjas jälitab keegi pahar kõiki kolme ühe surma juures viibinud leske, ning haub neile kõigile verist kättemaksu, siis antud loos on pahariks lihtsalt armukadedus.

Lucien on juba ammu olnud Winniest sisse võetud ning on just mõtlema hakanud, et kui ta jõulupidustustelt tuleb, hakkab ta tõsisemalt Winniet mõjutama, kui üllatus üllatus, Winnie on temaga samal peol. Ja mis veelgi mugavam, keegi jätab Winniele tuppa solvava kirjakese. Lisaks sellele karjale vallalistele noortele naistele ja nende asjatajatele mammadele, liitub külalistega üllatavalt ka üks kunagine Winnie tööandja perepoeg, kes on püüdnud Winniet ebasobilikult ära kasutada.


Ei jäägi muud üle, kui Winnie peab pöörduma Lucieni poole ettepanekuga – Hei, äkki mängiks et oleme kihlatud, siis jätab too kretiin mu rahule. Kuid Lucien ei taha vaid mängida, ta tahab tõsist kihlust, kuid seniks kuni Winnie oma tõelise jaa sõna annab, võib ka mängida.

Kui panused on nende poolt tõstetud, siis tõstab seda ka teine pool – esiteks torgitakse Winniet uinutisse kastetud nõelaga, et jätta muljet nagu ta minestanuks rasedusest, siis veetakse kelgumäele, täiesti nagu muuseas, kõigi silme all, keset kõigi teiste mäest alla tuiskamisi, mäe kõige ohtlikumale nõlvale kivimürakas vaid hetk enne seda kui Winnie ja ta kiusaja mäest alla tuiskavad. Anna kannatust!!!

Väike jala väljaväänamine, Winnie jaa sõna , siis veel mõned häälekad JAA sõnad ja oiged ja meie õnnelik paar naudib mesinädalaid juba enne pulmi.

Ja siis kui kõik teised pahari kandidaadid on kas sõpradeks pööratud, või nende osalus pahategudes on välistatud jääb järele vaid üks kandidaat – ning pärast tema vihapurset ja eneseõigustust puudub tal veel vaid hullumeelne naer.

Täpselt nii nagu Ulakate leskedegi lood oli ka see üsnagi absurdne ja uskumatu lugu, kuid kuna tegevus toimub jõulu ajal, kui seltskond käib uisutamas ja kaunistusi metsast otsimas ja kelgutamas, siis on see lugu nii armas ja lihtne ja kiire.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar