2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

teisipäev, 23. september 2014

The Shocking Secret of a Guest at the Wedding

Raamat: The Shocking Secret of a Guest at the Wedding (Millworth Manor #4) by Victoria Alexander (2014)
Hinne: C
Pruut ja peigmees kutsuvad teid osa võtma pulmast Millworth Mõisas …

Külaliste seas on ka Jackson Quincy Graham Channing, New York City pankur ning Leedi Theodosia „Teddy“ Winslow, pulmakorraldaja inglismaa kõrgseltskonna perekondadele.

Tutvustusele järgneb lihtne vestlus, tantsimine, flirt, vaidlused, leppimised ning üks impulsiivne suudlus, mida kumbki pool vannub mitte kunagi kordavat.

Kuni nad seda kordavad.

Mõlemile kasulik liba kihlus toob endaga kaasa igasuguseid reaalseid sekeldusi, skandaalseid paljasusi, salakavalaid plaane ning ühe vääramatu arusaama:
Tõelist armastust – vastupidiselt ideaalsele pulmale – pole võimalik ette plaanida …
Romance, History

See tõsiselt pika nimega raamat on järg sama sarja eelisele tõsiselt pika nimega raamatule (The Scandalous Adventure of the Sister of the Bride). Ja nagu ka juba eelmine raamat, oli ka seda lugu lausa lust lugeda.

Peategelased, Jack ja Teddy, on kaks toredat noort inimest – Jack on pankur, kes saab teada, et tema isa polegi surnud, nagu ta ema on alati väitnud ja seega läheb Jack koos isaga Inglismaale kohtuma oma ülejäänud perega; Teddy on ühe Jacki äsja avastatud nõbu parim sõbranna ja ammune peretuttav, kes korraldab kõrgseltskonna pidusid nagu muuseas, kuid tegelikkuses teenib ta sedasi raha et tasuda oma isa võlgasid peale isa surma.

Nad kohtuvad ühe teise Jacki nõbu pulmas, mis on ka Teddy korraldatud, nad tantsivad ja vestlevad ja ülejäänud on ajalugu … tõsi ta on, et neil mõlemil võtab piisavalt kaua aega et mõista, et neil pole migit pääsu üksteisest pärast seda kui nad esimeses tantsus käed üksteise ümber panid. Lisaks tulevad mängu ka teised, kes püüavad neid üksteisest lahti kangutada – Teddy ema, Jacki ema, Teddy surnud-kuid-siis-taas-ellu-ärganud kihlatu, nende endi uhkus ja kangekaelsus. Kuid isegi kui neil läheb aega (mitte küll kolmkümmend aastat nagu Jacki vanematel) mõistavad nad siiski, et on loodud üksteise jaoks.
 
Selle raamatu peategelased on tugevad, intelligentsed tegelased. Ei mingit mossitamist, arusaamatust, usaldamatust või siis lihtsalt lapsikust – nende lugu on lausa lust lugeda, kuigi aegajalt on loos asju mida mainitakse tiba liiga palju.

See oli üks hea kerge lugemine.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar