2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 24. august 2015

Coco's Secret



Raamat: Coco’s Secret by Niamh Greene (2013)
Hinne: B
Coco Swan on alati oma nime pärast häbi pidanud tundma.

Kui sul on juba selline nime nagu Coco, siis inimesed ootavad, et nime kandja on eksootiline ja klamuurne nagu tuntud nimekaimust disainer, mitte mingi tavalise välimusega väikelinna antiigi müüja, kes võik saada auhinna eriti ettevaatliku elu elamise eest.

Kuid kui ta leiab Chaneli käekoti vanapaberi kastist, keeratakse Coco elu peapeale. Kust see kott pärit on? Ning kas see on ikka lihtsalt kokkusattumus, et ta varalahkunud ema tahtis alati talle sellist kotti osta?

Kui Coco avastab koti salataskust salapärase aastakümneid vana kirja, asub ta otsingutele, et kokku panna selle kirja ajalugu, sattudes saladustele, mis ulatuvad üle kolme inimpõlve.

Kas see ilus Chaneli kott on õpetamas Cocole rohkem elu kohta, kui tüdruk õppida tahaks? Või näitab kott talle kuhu ta süda teda viia võiks, kui ta vaid annaks oma südamele vabad käed?

Coco Saladus on kaasakiskuv ning igati rahuldust pakkuv lugu noorest naisest, kes lõpuks leiab endas julguse saada selleks, kelleks tal alati oli võimalus saada.
Romance, Mystery

Minu jaoks oli see raamat nagu segu raamatust Love, Rosie ja filmist Kirjad Juliale. Ma ei oska päris täpselt seletada miks, kuid miski selles loos meenutas neid kahte lugu. Ilmselt oli põhjuseks see, et tegu oli üksikemaga ning tema tütrega, kelle kasvatasid täiskasvanuks tema vanavanemad, ning tal oli sõbranna, kes pidas hotelli, ning siis nad leiavad vana kirja, mis on kirjutatud kallile inimesele (esialgu arvati, et tegu on armastuskirjaga), ning siis algab kirja saaja otsimine. See oli üks tõsiselt armas ja soe ja ilus lugu. Minu täistuuridel töötav kujutlusvõime lõi mitmeid erinevad lõppe sellele loole iga kord kui mingi uus fakt kuskilt välja ilmus, kuid tegelik lõpp suutis mind siiski üllatada.

See oli üks väga hea ja huvitav lugemine.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar