2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 17. august 2015

Three Times the Scandal



Raamat: Three Times the Scandal (Scandalous Seductions #4) by Madelynne Ellis (2011)
Hinne: C
Oma reputatsiooni rikkumine oli tema ainuke viis pääsemiseks …

Fortuna Allenthrope on tema vanemate pealekäimisel kihlatud mehega keda ta jälestab, seega hülgab ta oma kohustused ning põgeneb ööse koos kurikuulsa elumehega, Giles Dovecotega. Kuid kahjuks on Fortuna kihlatu huvitatud rohkem ta kaasavarast kui Forutuna süütusest. Mees on valmis hävitama Fortuna perekonna, et saada seda mida ta tahab.

Giles on vägagi häälekalt kuulutamas kõigile vaba armastust, ning ta ei otsi endale abikaasat, kuid Fortuna paneb ta mõtlema asjadest mida ta siiani on pidanud võimatuteks. Mida kõrgemale panused lähevad, seda rohkem peab Giles kaaluma, kas tal on vaja oma põhimõtetest nii kaljukindlat kinni hoida, kui see tähendaks seda, et ta peab loobuma armastatud naisest vägagi julma mehe kasuks.
History, Romance, Erotica
 
See on siis sellest sarjast viimane raamat, mida ma veel polnud lugenud – sarja viiendat raamatut My Husband’s Lover, lugesin ma kõige esimesena. Võrreldes kõigi teiste nelja raamatuga, oli see raamat kõige tagasihoidlikum ja siivsam. Siin ei olnudki esimene seksistseen juba esimese 10 lehekülje jooksul, vaid oodata tuli suisa 100kond lehte.

Aga muidu meenutas see lugu mulle vägagi Shayla Blacki lugu Decadence – Fortuna tahab enne halba abielu kogeda midagi, mida ta oma abikaasaga ilmselt kunagi ei koge, seega on ta nõus põgenema koos kolme kaitsja/õpetaja/armukesega (Giles ja kaksikud Neddy ja Robert). Nendest kolmest üks armub Fortunasse kuid mehel on absurdne kinnisidee, et tema on süüdi selles, et tema õde end tappis, kuna ta oli lükanud õe abiellu, kuigi ta seda ei tahtnud (Decadences on kangelasel kinnisidee, et kui ta kedagi eestpoolt paneb, siis jääb naine kindlasti rasedaks ja tapab enda, sest tema hull tüdruksõber kunagi tegi seda, seega teevad ka seda kõik teised). Seega on siis Giles surmkindel, et kui ta peaks kellelgigi abielluma, siis võtab ta sellelt isikult tema vabaduse ning teeb nad õnnetuks ja nad tapavad endid.

Kuid peale selle hulluksajavalt idiootliku kinnisidee, saavad need neli vägagi suurepäraselt voodis ja ka mujal hakkama, seda siis seniks, kuni Fortuna pelgupaik avastatakse ning nad peavad põgenema. Kõik lõppeks vägagi õnnetult kui Giles viimasel hetkel mõistusele ei tuleks ja kaksikud kogemata kõige tähtsama päranduse osa peale ei komistaks.

Lõppkokkuvõttes see oli hea lugu, küll mitte nii kuum ja fantaasiarikas kui teised selle sarja raamatud, kuid hea siiski.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar