2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

teisipäev, 28. juuni 2016

Igaviku äärel (The Edge of Never)


Raamat: The Edge of Never (The Edge of Never #1) by J.A. Redmerski (2012) (RR, A)
Hinne: D+
Lühikokkuvõte: https://www.goodreads.com/book/show/30278649-igaviku-rel
Elu võib sind kursilt kõrvale juhtida 
Kahekümneaastane Camryn Bennett teadis täpselt, milliseks tema elu kujuneb. Aga pärast metsikut õhtut Põhja-Carolinas Raleigh kesklinna ööklubis jahmatab ta kõiki – ja iseennast –, kui otsustab jätta senise elu ja lihtsalt… sõita minema. Camryn pakib mõned hilbud, istub Greyhoundi bussi ja asub teele, et ennast leida. Selle asemel leiab ta hoopis Andrew Parrishi. 

Seksikas ja põnev Andrew elab nii, nagu homset polekski. Ta veenab Camrynit tegema asju, mille tegemisest neiu kunagi mõelnudki pole, ja näitab talle, kuidas anda järele oma kõige sügavamatele ja keelatumatele ihadele. Varsti saab noormehest Camryni erutava uue elu keskpunkt, mis äratab temas armastust, iha ja tundeid viisidel, mida ta varem võimalikukski pole pidanud. Aga Andrew’s on peidus midagi palju enamat. Kas Andrew saladus liidab nad kokku või hävitab selle, mis nende vahel tekkida võib? 
Romance, NA 

Aastaid tagasi, kui see raamat ilmus, luges seda iga naisolevus mu raamatuklubis ja kõik nuuksusid veel pikalt takkajärgi kui hea raamat see ikka oli, ning kui ka aastaid hiljem küsis keegi nõu, et millist raamatut lugeda, mis tõsiselt hinge läheks ja kus lõpus saaks nutta, soovitati alati seda. Mina ei lugenud, kuna see oli just aeg, kus ma olin süvenenud paranormaalsesse erootikasse või siis Rom/Comi. Nüüd kui ta on siis ära tõlgitud Päikese kirjastuses, otsustasin proovida, et kas ka mina muutun sama härdameelseks nagu mu raamatuklubi tüdrukud muutusid.  

Noh jah.

Igaviku äärel on minu jaoks nagu segu Süü on tähtedel, Elisabethtown, Beautiful Disaster ja Hallid varjundid või muud samasugused NA erootika raamatud.

Lugu on siis kahest noorest, kes kohtuvad, tutvuvad, üheskoos reisivad, armuvad.
 
Camryn on viimase aasta jooksul kogenud rohkem saatuselööke kui mõni teine kogeb kogu elu jooksul ja tema üliaktiivne, üliebameeldiv parim sõbranna ei tee asja paremaks, eriti kui sõbranna poisssõber Camrynile külge lööb ja ta sõbranna teda ei usu. Ühel hommikul ta lihtsalt võtab oma asjad, istub bussi ja sõidab esimesse võimalikult kaugesse kohta, mis tal pähe tuli.

Andrew pole ka just teab mis kerget elu elanud, kuid kui ta peab minema oma isa surivoodile, siis valib ta selleks võimalikult aeglase viisi ja läheb sinna bussiga.

Noored satuvad istuma üksteise taha ja nad hakkavad rääkima, kui Camryni segab Andrew muusika ja Andrew märkab, et üks kiimane tüüp on pannud Camrynile silma peale. Kogu nende ühine tee räägivad nad kõigest ja mitte millestki, kuid kumbki ei räägi, miks nad tegelikult bussis on ja mis saab siis, kui nad kohale jõuavad.

Kui nad siis Andrew sihtkohta jõuavad, jätavad nad hüvasti, kuid peagi on Andrew tagasi ja päästab Carmyni selle kiimakolli käest, keda ta juba varem tähele oli pannud. Seega teeb ta Camrynile ettepaneku, et nad läheksid ühiselt tema isa haiglasse ja pärast haiglas käiku teeb ta ettepaneku, et nad jätkaks ühiselt minekut ei kuhugi Andrew autoga.

Mõeldud, tehtud. Kuid kuigi nad püüavad olla vaid reisikaaslased, võib-olla ka sõbrad, ei saa väga kaua vastu nende vahel tekkivatele tunnetele. Tasapisi muutuvad nad üha lähedasemateks ja kogevad üheskoos asju mida kumbki pole varem teinud ning niiviis jõuavadki nad ka voodisse.

Kuid Andrewl on saladus, miks ta ei tahtnud, et Camryn talle liiga lähedaseks saaks, ning kuigi ta petab iseennast lootusega, et peagi ei taha Camryn temaga enam olla ja läheb tagasi koju ja unustab ta, läheb kõik hoopis vastupidi. Kui nad siis pärast mitut kuud reisimist jõuavad Andrew koju, selgub ka see, mida Andrew kõige rohkem kartis.

Mulle oleks meeldinud, kui lugu oleks lõppenud siin, kui poleks tulnud seda „kaks kuud hiljem“ sest see lisa tegi sellest tavalise tagasihoidlik probleemidega tüdruk kohtub ilusa raevuprobleemidega poisiga, nad armuvad ja pärast probleeme elavad õnnelikult elu lõpuni. Ma ootasin pärast kõiki neid kiitvaid nuuksumisi midagi paremat. Võib-olla olen ma ise selle raamatu õigest sihtrühmast välja kasvanud. Ma ei ütle, et see oleks olnud halb raamat, kaugel sellet, lihtsalt ma ootasin midagi rohkemat.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar