2024

2024

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It

kolmapäev, 12. oktoober 2016

The Border Laird’s Bride



Raamat: The Border Laird’s Bride (a.k.a Thief) (Borderland Brides #2) by Allison Butler (2013)
Hinne: C
Selleks et täita isale surivoodil antud lubadused, peab piiriääre mõisnik Jamie Graham abielluma ning täieõigusliku pärija muretsema. Kuid tema abielu saab olema kokkuleppeline, kuna ta on vandunud, et ta ei ava kunagi kellegile oma südant, et need võiksid teda reeta. Kui Jamie valvab oma karja röövimise eest, tabab ta naabermõisa hulljulge tütre tema hobust varastamas.

Vaatamata sellele, et Kenzie Irvine jaoks on kokkuleppeline abielu nagu surmanuhtlus, pole tal muud võimalust kui abielluda selle võimuka Jamiega. Kuid ta on vandunud, et ta ei too kunagi ühtki last siia julma ilma. Ning Kenziel on ka saladus, mis tal pole plaaniski kellegiga jagada – isegi kui ta avastab end olevat valel pool seadust …
History, Romance

See raamat on üsnagi tüüpiline ajalooline armastusromaan, kus pruut ja peigmees tegelikult ei taha abielluda ega ka armuda. Kuid nad peavad siiski mis iganes põhjustel abielluma ja seega nad seda ka teevad, kuid nad hoiavad üksteisest eemale, kuna Jamie ei taha oma tulevast laste ema ära hirmutada ning Kenzie tahab seda abielu esimesel võimalusel tühistada.

Taas kord on peategelastel „saladused", mida keegi teada ei tohi, sest kui nad peaksid avalikuks tulema, siis muutub kõik. Seega hoiavad nad oma saladusi ja jõuavad siiski peagi voodisse. Ning loomulikult nad ka armuvad, kuid ennem hakkavad sead lendama, kui nad oma tundeid tunnistama peaksid, nii iseendale kui ka üskteisele. Kuid kui Kenzie õde noorpaarile külla tuleb …

Samas pole see ka tüüpiline armastusromaan, sest kui Jamie ja Kenzie ka kuulevad üksteise saladustest, siis ei pane nad punuma üksteisest võimalikult kaugele, ei hakka mossitama ega räägi lõpmatuseni murtud usaldusest ning armastusest. Selles loos teavad mõlemad armunud, et nende vastas on samuti inimene kes võib teha vigu, keda on võimalik meelitada tegema vigu, ning kes on õppinud oma vanemate vigadest (isegi kui nad on asjadest valesti aru saanud) ning püüavad oma elu elada kaitstes oma südameid ning meeli.

Seega see on üks tavaline ajalooline armastusromaan, mis toimub Šotimaal ja see on täiesti loetav  armastusromaan.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar