2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

teisipäev, 21. august 2018

Burn Bright

Raamat:  Burn Bright (Alfa & Omega #5) ny Patricia Briggs (2018)
Hinne: B
Charles Cornick ja Anna Latham, libahuntide paar, on vastamisi ohuga, mida nad varem näinud pole ja see oht on tulnud nende kodule liiga lähedale …

Nemad on metsikud ja katkised. Need libahundid on liialt ohtlikud, et elada isegi omasuguste seas. Nende ja teiste heaolu silmas pidades on nad saadetud elama Montanasse, Aspen Creeki äärealadele. Nad on piisavalt lähedal karjapealikule, Marrokile, et saada neilt vajadusel abi, kuid piisavalt kaugel neist, et kellegile kurja teha.

Sellel ajal, kui Marrok on maalt ära, jõuab Charlesi ja Annani SOS kutse ühe metsiku haldjast kaaslaselt. Charles ja Anna kiirustavad mägedesse appi ja segavad vahele hundi röövile, kuid ei suuda siiski verevalamist ära hoida. Nüüd peavad Charles ja Anna kasutama oma oskusi – Charles oma jõumehe ja Anna oma rahuvalvaja – et leida üles ründajad, avades ühtlasi ka nende endi minevikust valusad haavad, mille on tekitanud kokkupuutumine nõidade ja musta maagiaga …
Paranormal, Fantasy, Adventure

Seekord ei jälgigi Briggs Mercy ja Adami seiklusi, vaid läheme taas kord tagasi Anna ja Charlesi juurde, kellest pole enam ammu olnud midagi kuulda.

Seekordne probleem ja ka lahendus on käeulatuses. Probleem saab alguse sellest, kui Anna saab väga imeliku ja lühikese kõne, kus öeldakse vaid, et nüüd on vaja tulla, öeldagu Branile edasi. Kuna Bran pole veel peale Merciga Euroopas toimunut tagasi koju tulnud, langeb kutsele vastamine Charlesi õlgadele, kes on hetkel Brani asendaja. Hädalistele appi jõudes leiavad ja eest kutsuja, kes juhatab neid edasi vangistatud hundi juurde, kelle nad siis õnneks saavad vabastada, kuid kahjuks ei saa nad ka kõiki pahareid kahjutuks teha ning selle tulemusena kaotavad nad kohe uuesti oma hetkelise võidu.

Selge on, et rünnak on metsikute ja katkiste karjaliikmete vastu, seega tuleb neid kõiki hoiatada. Jagunetakse gruppidesse ja asutakse teele. Kuid need keda nad peavad hoiatama on ju metsikud ja katkised, seega ei ole see nende hoiatamine mitte lihtne uksele koputamine ja info edastamine. Anna on paari pandud Asiliga ja nende esimene „klient“ on libahuntide seas kuulus kunstnik. Enne kui nad tema koopast kaugemale jõuavad, tuleb  Annal kasutada oma Omega hundi võimeid ja Charles jõuab neile järele teatega, et ka järgmist metsikut on rünnatud ja nende kiire tegutsemine on hädavajalik.

Järgmine metsik aga pole päris see keda nad on otsima läinud ja enne kui nad oma veast aru saavad, jõuavad pahalased neile liigagi lähedale.

Tegelikult oli seekordese osas väga kerge ära aimata kes on pahalane ja kes on see üllatustegelane, kes jõuab appi kolmeteistkümnendal tunnil ja miks Bran end oma kohustustest eemale hoiab, aga vaatamata sellele, on ikkagi tegu hea lugemisega, võib-olla mitte kõige parema Briggsi looga, kuid hea looga siiski.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar