2024

2024

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It

neljapäev, 2. august 2018

The Rehearsal Dinner


Raamat: The Rehearsal Dinner (The Wedding From Hell #1) by J.R. Ward (2018)
Hinne: B
See on katastroofi klassikaline retsept: võtkem üks pruutneitsi, kes arvab, et roosa värvus on kõige kurja juur. Segage sekka pruutpoiss, kes on kuumem kui neljanda astme tulekahju. Lisage nendevaheline seksuaalne särin, õudusunenäo bridezilla, kaks kähmlust, ning hädakutsung, ning saategi pulmad põrgust!
Lubage teile tutvustada Annet ja Dannyt, uue J.R. Wardy sarja Tuletõrjujad sarja kangelasi, ning elage kaasa hetkele, kui nende suhted muutuvad vihjetega sõprusest k*%&t-kas-see-tõesti-just-toimus?!? Kas see on nende jaoks millegi hea algus? Või siis lihtsalt üks erootiline üheöösuhe, mis oli mõlemi jaoks plahvatuslik, kuid ei kordu enam kunagi? Vaid nende südamed teavad sellele vastust ja vahet pole kui palju nende mõistused sellele vastu vaidlevad.
Romance, Novella

Aasta lõpus on ilmumas J.R. Wardi uue sarja, Tuletõrjujad, esimene raamat Hävitatud (Consumed) ja seega ilmuvad enne seda väiksed eellood, mis tutvustavad uue saja peategelasi ja neid ümbritsevaid inimesi.

See eellugu on ühise nimetaja all, Põrgulikud Pulmad, ja esimene lugu, Õhtusöögi eelproov, on siis eesootava pulma esimesed 24 tundi, kui esmalt ei taha pruut Annet oma pulma Peiupoiste poolele, kuid kui Danny seletab talle, et see on ju temapoolne naisõiguste järgimine, kui lastakse tüdruk peiupoiste ridadesse, peab Anne ikkagi minema pulma, kus ta sugugi osaleda ei soovi, sest tema arust teeb ta sõber ja kolleeg selle naisega abielludes suure vea.

Kuid veelgi suurem viga on see, kuidas ta ei suuda oma sõbrast ja kolleegist Dannyst mitte mõelda siivutuid asju ja kui nad pärast poistmeeste peost loobumist, pussitamisele vahelesegamist, kurjategija kinnipidamist ning kannatanu abistamist jõuavad tagasi Anne korterisse, astuvad nad esimese sammu oma suhte imelikuks muutmise poole. Selle suudluse, mis kippus kiiresti muutuma millekski enamaks, katkestas paanikas pruut, kes ei leidnud oma tulevast.

Ka järgmise päeva tseremoonia proov ei tundu olevat väga edukas, kui peigmees on pohmakast rohelise näoga ja pruut mossitab WCs. Sellele järgnev õhtusöögi peaproov pole samuti parem, kui pruutpaar endiselt tülitseb ning tülile lisavad hagu peigmehe kutsutud kursavennad oma kaheti mõistetavate vihjetega.

Aga Anne ja Danny näevad vahel vaid üksteist ja kuulevad vaid üksteist ja räägivad vaid üksteisele. Nad on tulega võideldes ohtlikel hetkedel parim paar, nad kaitsevad alati üksteise seljatagaust, kuid kui nad annavad oma tunnetele lõpuks vabaduse, kas selle tagajärjeks võib olla katastroof?

Hea algus, kus oli huumorit, tundeid ja tiba särinat, annab päris hea idee, millise sarjaga võib tegemist olla.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar