2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

teisipäev, 14. märts 2023

A Midsummer Night's Scheme

Raamat: A Midsummer Night's Scheme (Bookbinding Mystery #2) by Harper Kincaid  (2023) Hinne: C- Lühikokkuvõte: 

https://www.goodreads.com/book/show/55118927-a-midsummer-night-s-scheme             

Just siis kui Quin Caine elus hakkab kõik maha rahunema ja tema kaaslased Ruff Baker Ginsburg ja õde Daria, harjuvad taas oma armastatud linna Viennaga, saabub nende rahu rikkuma Broadway täht. Endine “elumees” Chad Frivole, on Vienna armastatud poeg - kunagine kurikuulus playboy on tulnud tagasi kodulinna, et jätta endast maha hoopis teistsugune jälg.

Kuid mitte kõik pole rõõmsad Tony auhinna võitja tagasituleku üle. Chadi endised ohvrid on järjekorda võtmas, et talle kätte maksta. Seega kui ta omaenda autosse lõksu jääb, koos kotitäie madudega ning sureb, ei ole Quinn sugugi üllatunud, kuid lubab kohalikule inspektorile, Aiden Harringtonile, et ta hoidub seekord oma nina sellest juhtumist eemale.

Oma lubadust suudab ta hoida seni, kuni keegi kipub ta venna elu kallale. Tõsi, ka Sebastian ‘Bash’ Caine oli ühel hetkel elumees, nagu oli ka Chad, ja mõrtsukat ei tundu huvitavat, et Bash seda enam pole. Bash on kirbule võetud ja kui Quinn ja tema kaaslased mõrtsukat ei leia, võib ka tema vend oma otsa leida.

Cozy Mystery, Fiction, Romance


“Suveöö plaan” on väga imelik muhekrimi. Suhteliselt segane muhekrimi. Lisaks krimile on siin ka natuke romantikat, kuid tundub et seda romantikat oli rohkem esimeses osas ja rohkem on oodata ka kolmandas osas, kuid siin oli rohkem pinnase kompamist ja oma tõekspidamistes kahtlemist.

Ok, see on siis selline väikelinna krimilugu nagu ikka, esialgu tundub, et linnake on piisavalt pisike, et kõik tunneksid kõiki, kuid nii pisike ta ikka pole. Siin on lisaks tavalisele väikelinna äridele ka klooster, kus on koerte varjupaik.

Siin loos on kaks peategelast - Quinn ja õde Daria. Quinn oli tähtsam teglane esimeses osas, kui tapeti tema endine kallim ja ta ise rööviti ja peaaegu tapeti, kuid selles osas taastub Quinn toimunust, asub taas perekonna raamatupoe jaoks märkmike köitma ja nautima oma uue kallimaga olemist.

Linnake on valmistumas noorte rock kontsertiks ja avaüritusel tuleb üllatusena kohale kohalik “Broadway täht”, kes üllatab kõiki sellega, et teatab oma plaanidest linnakeses avada uus teater, kuhu ta kaasaks ka oma kuulsaid tuttavaid. Mitte kõik pole aga rõõmsad sellise teate üle ja mitte kõik pole rõõmsad, et see endine kooli pahapoiss linnas tagasi on.

Ja siis jääb Chad autosse kinni, sureb ja tema surma on põhjustanud maod. Quinn lubab uurimisest eemale hoida, kuid siis leiab tema tulevane vennanaine nende voodist mürgised ämblikud ja märkmiku, kus on kirja pandud venna noorpõlve patud.

Lisaks neile imelikele sündmustele on probleeme ka Quinni peres, sest tema vanemad ei suuda leppida sellega, et vend vahetab usku, kui ta abiellub. Ja siis on veel õde Daria väike mure - ta on siiani oma kutsumuses väga kindel olnud, kuid nüüd on kahtluseuss ta hinge pugenud koos silma rõõmustava noormehega, kes aitab kloostri koerte varjupaika. Nunnumeetri viib taevastesse kõrgustesse aga kassipoeg, kelle võtab endale kasulapseks hundikoer.


No vot ja selline see lugu siis ongi, keegi kasutab mürgiseid loomi endiste elumeeste kõrvaldamiseks, kahtlusalused on kõik tüdrukud, kes nendega kunagi suhelnud  on ja eriti need, kellel on neile elukatele ligipääs. Ning  kriminaalse loo keskel on peredraama ning tasapisi puhkev armastuslugu. 


Loetav, kuid samas ka mitte.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar