2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

teisipäev, 29. august 2023

Shadow of the Lost

Raamat: Shadow of the Lost (Guild of Night #1) by Maxym m. Martineau (2023)  Hinne: D Lühikokkuvõte: https://www.goodreads.com/book/show/166582820-shadows-of-the-lost  

Kuna Gaige on Võlumise Nõukogu liige, siis on ta võimeline looma sidemeid maagiliste elukatega. Noh ta oli kunagi võlur … kuni ta suri ja toodi tagasi ellu, et temast võiks saada Ravija surematu palgamõrvar. Nüüd on ta palju ohtlikum … ning miski näljane ootab varjudes, et teda endale saada. Palgamõrvarite juhina saab Kost vaid kõrvalt vaadata, kuidas Gaige oma uue eluga harjumisega vaeva näeb. Ta soovib vaid Gaige kannatusi kergendada, kuid kuidas ta saaks seda teha, kui nad mõlemad teavad, et tema ise on süüdi nendes kannatustes. Nende vahele pole jäänud muud kui valusad mälestused ja lootusetud igatused. Kuid siiski, kui Gaige kaob varjude maailma, on Kaige ainus, kelle on mingigi võimalus teda tagasi tuua, kui nad vaid suudavad üksteist taas usaldada (ning vahest ka armastada).

Fantasy, Romance, Magic, MM


Jah, see oli huvitav fantaasia maailma lugu, kus igaühel on oma erilised võimed ja Gaige on kunagi olnud loomade lausuja, nii öelda. Ta suutis “taltsutada” igasuguseid maagilisi olendeid, kes igal teisel oleks kõri lõhki kiskunud, kuid tema suutis nad kõik endal käest sööma panna. 

Kuid siis juhtus midagi, ta suri ja kui ta elustati, siis oli ta oma endistest võimetest ära lõigatud. 

Nüüd on ta üks pime ja tige tegelane.

Kuid … tasapisi tuleb välja, et ta äkki ikka pole kõike kadunud, sest mingil imelisel moel, ta mäletab, kuidas olenditele läheneda ja mõnedega ta suudab isegi kontakti taastada.

See oli siis minu jaoks see huvitav osa sellest raamatust.

Teine osa sellest raamatust on armastuslugu. Gaine ka Kosti vaheline armastuslugu. Ning mõned peatükid on ikka väga pikalt ja väga üksikasjalikult kirjeldatud voodistseenid. Seda oli kuulata väga raske (tõsi ta on, et ei kuulanudki, hüppasin järgmise peatüki peale), sest see ei andnud loole mitte midagi juurde, see pigem hakkis loo ära ja jättis pigem sellise sunniviisilise lisanduse mulje. Jah, see oli MM armastuslugu, kuid seda oleks saanud ka teistmoodi kirjutada.


Et siis, kui teile sobib MM erootika ja teile pakub huvi fantaasiamaailm, siis on see raamat teile, kuid kui see esimene osa pole teile, siis on parem raamatule ettevaatlikult läheneda.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar