2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

reede, 23. veebruar 2024

Maagilise maailma vardjad

Raamat: Maagilise maailma vardjad by Krista Logberg (2024) ER, RR, A Hinne: B Lühikokkuvõte: https://www.goodreads.com/book/show/208279120-maagilise-maailma-vardjad    

Isabel Clark elab oma tavalist igapäevast elu, mida aeg-ajalt ilmestavad huvitavad külastajad tema töökohas, Lady Grey pubis. Kõik muutub aga päeval, kui ilmsiks tulevad perekonnasaladused, mida ta vanemad oleksid soovinud igavesti varjata. Isabel tõugatakse nõiduslikku maagiamaailma, mis eksisteerib paralleelselt meie omaga ja millesse kord sisenedes pole võimalik tagasi pöörduda.

Noor naine satub maagilisse seiklusse, kus ei tea kunagi, kes on su sõber või vaenlane, kus Surmale meeldib eludega mängida ja Saatus tõstab klaasi kõikide nende valikute terviseks, mida eluteel tehakse. Talle õpetajaks ning kaitsjaks määratud vardja Gage Marksoni eesmärk on hoida elus Isabeli, kes on mingil põhjusel just see puuduv lüli, kes peaks suutma päästa hävingule määratud maailma.

Iga sammuga, mis viib teda eesmärgile lähemale, saab Isabel aru, kui oluline on otsustada ise oma elutee üle ja teada, kes sa tegelikult oled.

Fantasy


Kõigest nädal tagasi oli selline tunne, nagu oleks Isabel taas Eestis ja keerab oma ilmamaagia katsetused metsa ja kevadlilled kattuvad lumega :D 

Isabel, baaridaam rahulikust bubist, satub imelikesse olukordadesse ja kohtub imelike tüüpidega. Ja siis avaldavad talle ta vanemad asju, millest tal aimugi pole olnud, ning see seab ta elu ohtu. Kuid õnneks tuleb talle appi hunt, kes vajab ka Isabeli abi, ning üheskoos jõuavadki nad Eestisse, naudivad siinse maagia küllust … kuni neile jõuavad järele need, kelle eest nad põgenenud on.

Tõsi, Isabel võib vahel olla lapsik, vahel liigagi enesekriitiline, kuid ta on kiire õppija ning säilitab õigel hetkel külma närvi. 

See on selline maagiline ja paranormaalne lugu, mis on saanud inspiratsiooni teistest maagia raamatutest, mida autor ka oma raamatus mainib. Debüütromaani kohta on tegu päris õnnestunud looga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar