2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

kolmapäev, 21. veebruar 2024

Õpetaja


 Raamat: The Teacher by Freida McFadden, tõlge Piret Lemetti (2024) ER, RR, A
Hinne: B Lühikokkuvõte: https://www.goodreads.com/book/show/195967140-the-teacher    

Casehami gümnaasiumis on miski mäda. Möödunud aastal vapustas kooli skandaal: õpetajat süüdistati sündsusetus suhtes õpilasega.

Nüüd on Addie paaria ning soovib vaid, et see kooliaasta läbi saaks. Enamgi veel, ta soovib meeleheitlikult, et tõde päevalgele ei tuleks.

Häbistatud õpetaja töökaaslane Evie avastab õudusega, et Addie käib sel aastal tema tundides. Ta teab, et seda tüdrukut ei saa usaldada, ning taipab peagi, et teda jälgitakse – mis on ohtlik, kuna ta varjab oma abikaasa eest midagi.

Kuid eelmise aasta sündmustega seotud saladusi on veel paljudel. Ja keegi koolist teeb kõik selle nimel, et teisi vaikima sundida.

Criminal Mystery, Humor


“Õpetaja” on taaskord üks suurepärane McFaddeni mõistulugu, mis räägib mõistatusest, milles on mõistatus, või siis nuga kingas, mis on kõrvitsas, mis on maetud lehekuhja alla :) 


Seekord mängib autor kassi ja hiire mängu õpetajate ja õpilastega. Kust läheb see joon, kus järeleaitamine muutub juba soosimiseks ja kus seda võib näha kui midagi sobimatut? Ning kelle sõna usutakse, kas õpetaja või õpilase? Ning kui palju kingi on liiga palju?


See oleks nagu labürindis väljapääsu otsimine, vahel näeb üle heki, kuid täpselt ei saa kindel olla, mida näed ja mõnes kohas kõnnid läbi naerugaasi ja ei saa enne edasi, kui oled end tühjaks naernud. 


Mõnus lugemine, mis hoiab põnevuse üleval kuni viimase lauseni.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar