2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

teisipäev, 6. veebruar 2024

The Ladies Rewrite the Rules

Raamat: The Ladies Rewrite the Rules by Suzanne Allain (2024) Hinne: B Lühikokkuvõte: https://www.goodreads.com/book/show/127482487-the-ladies-rewrite-the-rules  

Diana Boyle, noor rikas lesk, ei plaani uuesti abielluda. Eriti veel kellegiga, kes on huvitatud vaid tema rahast.

Seega, kui ta avastab, et tema nimi on kirjas rikaste, vallaliste naiste nimekirjas, on ta raevus ja täiesti õigustatult. Ta otsib üles Maxwell Deani, mehe kes on kokku pannud Nimekirja poismeestele, ning avastab õudusega, et mees on palju ahvatlevam, kui ta oleks kunagi arvanud. Kuid, Dianat ei huvita Maxi seletused, et ta pani selle nimekirja kokku, et aidata pere nooremaid poegi, kes ei saa endale lubada ebielu, kui naine ei tule koos rahaga.

Diana kogub kokku naised, kes on sattunud nimekirja, et neid teavitada sellise nimekirja olemasolust, et nad saaksid vältida neid varandusejahtijaid, kes nad abiellu meelitaks. Kuigi naised on esialgu solvunud, otsustavad nad oma erilisest olukorrast kasu lõigata, ning pöörata tavalised soorollid ringi, pannes mehed nende pilli järgi tantsima. Ning üheskoos … muudavad leedid reegleid.

Romance, History


“Leedid muudavad reegleid” on muhe ajalooline armastusromaan. Selline vaenlastest armastajateks lugu.

Kuidas teile meeldiks, kui te olete just lahti saanud vanast ja ebameeldivast abikaasast, kui teie koju sajavad kolm kosilast, kes omaette sosistavad ja mingit nimekirja uurivad.

Diana Boyle abiellus, et päästa oma ema, vahet polnud, et see oli abielu vaid paberil, kuid nad vajasid raha ja ta abikaasa oli nõus neid aitama. Kui mees suri, sai temast rikas lesk.

Ja siis tulid talle külla need kolm imelikku meest.

Diana saab selle imeliku nimekirja enda kätte ja uurib välja, kes selle taga on.


Maxwell on pere noorim poeg, kes on kogenud ebaõnne, kui ta on leidnud oma “elu armastuse” ja siis võetakse ta tal nina alt ära ja tal pole enam tahtmist niisama oma südant raisata, seega koostab ta enda jaoks nimekirja neist varakatest vabadest naistest, kellega on tal mõtet edaspidi tutvust otsida ja miks hoida seda teadmist siis endale, ta laseb nimekirja trükkida ja levitada.

Kui Diana tema juurde tuleb, püha viha täis, ei saa ta esmalt aru, mida ta valesti on teinud. Ta ei saa aru, miks ta oleks neilt pidanud nõusolekut küsima, sest tema arvas, et kõik soovivad abielluda ja ta teeb neile vaid teene.


Diana lahkub endiselt vihaselt ta juurest ja otsustab üles otsida selles nimekirjas olevad naised ja nendega ühiselt nende soovimatute kosilaste vastu hakata. Kuid need üksikud naised, kes temaga kohtuma tulevad, keeravad selle olukorra hoopis enda kasuks. Nad korraldavad ise balle, ja kutsuvad kohale nii teada olevad vallalised mehed kui ka teised kõrgseltskonna esindajad ja suudavad isegi ihaldatud Hooaja esiballilt külalised oma ballile tõmmata.

Isegi kui enamus neist nimekirja sattunud naistest leiab peagi endale armastuse, mitte varandusejahtija, siis on selles seltskonnas ka naisi, kes ei taha või ei saa enam abielluda, seega nad lihtsalt naudivad sellist seiklust.

Diana ja Max saavad üha lähedasemaks ja see poleks ajalooline armastusromaan, kui enne õnneliku lõppu nad ei läheks korraks solvunult lahku, et siis lõpp oleks ikka nii nagu peab - õnnelik.


See on armas ja naljakas lugu. Lisaks südantsoojendavale sõprusele ja humoorikale reeglite rikkumisele on siin ka huvitavat ajalugu, näiteks kas te olete kunagi kuulnud Vauxhall aedadest (Vauxhall Gardens). See oli kunagi Londonis väga populaarne koht ja see lõbustustaed eksisteeris pea kakssada aastat, vahetades omanikke, kasvades, muutudes vastavalt ajastu moevooludele - selle kohta oli väga põnev lisaks lugeda.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar