2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

reede, 1. märts 2024

When Grumpy Met Sunshine

Raamat: When Grumpy Met Sunshine by Charlotte Stein (2024) Hinne: C Lühikokkuvõte: https://www.goodreads.com/book/show/199472746-when-grumpy-met-sunshine  

Kui torisev endine ameerika jalgpalli mängija Alfie Harding on andnud loa oma memuaaride avaldamiseks, teab ta juba ette, et tema ise neid ei kirjuta. Talle on vastumeelt kasvõi kõige väiksema fakti avaldamine, ta on allergiline emotsioonidele ning ei suuda ettegi kujutada, et ta ridagi paberile suudaks panna. 

Ja seega ilmub pilti kurvikas, rõõmsameelne, tõsiselt nunnu variautor Mabel Willicker, kes teab täpselt kuidas päiksepaistega ja ninakusega iga väiksemgi fakt Alfielt kätte saada. Nende sõnavahetused ja nääklused aitavad neil Alfie elulugu kirjutada ja nad on surmkindlad, et nad ei leia kunagi ühist pinda.

Kuid kui nende koostööd nähakse kui algavat romantsi, peavad nad teesklema avalikkuse ees, et täita nende soovi saada infot selle Tuhkatriinu loo kohta. Või vähemalt neile tundub, et nad teesklevad - kuni iga aeglane samm selles võlts suhtes viib neid lähemale sädemete sajule, mida nad kontrollida ei suuda. Nüüd peavad nad ise endale selgeks tegema, kas see särisev keemia on vaid show pärast? Või on see miski nii tõelist, ett see võib neid viia tegelikult ka õnneliku lõpuni?

Romance, Humor, Sports, Audiobook


When Grumpy Met Sunshine on selline tüüpiline torisev-mees-kohtab-rõõmurull-neiut lugu, kus esialgu ei taha mees oma kestast välja tulla, kuid neiu meelitab ja utsitab ning ühtäkki pole mees mitte ainult kestast väljas vaid ta on sealt väljas koos oma ülimalt seksika kehaga ja igasuguste uskumatute liigutustega, ning niidab neiu jalust.

Kui esialgne eufooria on möödas, tulevad kahtlustused mõlemalt osaliselt - kas ta teeb seda kõike selleks, et minult raamat jaoks igat isikliku hetke kätte saada/kas ta teeb seda selle pärast, et tal on minust hale, sest vaadake vaid mind ja vaadake teda, kuidas ma saan talle tegelikult ka meeldida. Ega kaasa ei aita ka nende kirjutamismullist väljaspool olevad inimesed, kes on kas kadedad või saavad asjadest valesti aru või on lihtsalt pahatahtlikud. Kuid see on üks selline korralik romantiline lugu, millel peab olema ka ilus lõpp.

Mõnus kuulamine ilusate ilmadega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar