2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

reede, 21. märts 2014

Indecent ... Proposal

Raamat: Indecent … Proposal (Indecent #2) by Jane O’Reilly (2014)
Hinne: D
Amberile meeldivad seksiseiklused. Kuid oma kahe viimase voodikaaslase pulmas, ei tunne ta end eriti hästi. Ta parandab oma tuju ühe kähkukaga vastu seina ühe suvalise pulmakülalisega, kuid kui ta jääb vahele oma parima sõbra vennale, ennasttäis kuid kenale Scottile – alles siis saab ta tunda tõelist üleannetuse maiku.

Amber teab, et Scott tahab teda – ning seega tõmbabki Amber Scotti proovima asju mida ta ettegi kujutada ei osanud. Kuid siis haarab Scott ohjad enda kätte, ning nõuab Amberilt midagi, mis on Amberi jaoks harjumatu. Miski selles hirmutab teda. Amberile meeldib kui ta on kinni seotud … kuid kas talle meeldib olla ka kinni püütud?
Erotica

Eelmise imeliku raamatu teine osa.
Selles raamatus on siis peategelaseks Ellie parim sõbranna Amber ja Ellie kaksikvend Scott.
Kinnisvaraagent, kes oma endise töökaaslase/armastatuga „õnnistasid“ sisse iga maja mida nad müüsid ja taas kord üks musklites tõsine raamatupidaja.

Seekord oli tegu siis lihtsalt ühe soft-porno/NA armastusromaaniga. Ega siin palju muud polnudki kui lõputu seks, peaaegu teismelistelik ängistus, arusaamatused ning armastus. Lühike ning särisevalt kuum. Kuid mitte hea.

Miks ma seda siis üldse lugesin ja miks ma ta lõpuni lugesin kui polnud hea? Sest mul oli hetk vaba aega ja raamat oli lühike ja kui ma juba lugema hakkasin tahtsin ka lõppu teada ja ma pole selline lugeja, kes loeks lõpu ette ära.

Aga kas ma ka kolmanda raamatu välja otsin – ei!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar