2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

kolmapäev, 19. märts 2014

Truth or Date

Raamat: Truth or Date (Better Date Than Never #2) by Susan Hatler (2013)
Hinne: C
Gina Hall on saanud villand meestest, kes pole valmis end siduma. Need kümme aastat, mis ta on oodanud, et ta eks ta kätt paluks on olnud raisatud aeg. Ei iial enam. Kui ta sõber Kristen alustab mänguga Tõde või Tegu, ässitab ta Ginat minema kohtingule Ethaniga, kes olla suurepärane ning täielik abielu materjal.

Tööl korraldab Gina lahkumispidu naistemehest Chris Bradleyle, ning eneselgi ootamatult alustab ta ka Chrisiga Tõde või Tegu mängu. Kui tuleb kord Chrisil Ginale väljakutse esitada, tahab ta et Gina mängiks ta tüdruksõpra, et saada lahti ühest tüütust töökaaslasest. Gina leiab et Chrisiga paari mängimine oli isegi liiga lõbus.

Kuigi Gina ja Chris vaid teesklevad, hakkab nende suhe võtma üha reaalsemat ilmet. Gina kardab et ta on armumas taas ühte suhtefoobikusse, ning otsustab kogu oma tähelepanu pöörata Ethanile, et ta ei teeks taas kord sama viga mis ennem.
Romance

Lühike, koomiline ja armas looke.

Peategelaseks on siis see Gina, kes on neli kuud tagasi oma elukaaslasest lahku läinud, kui mees keeldus temaga abiellumast, kuid kuna nad on juba kümme aastat koos elanud, siis ei ole nad veel ikka lahku kolinud. Seega pruutneitsite kleite selga proovides, pakub üks pruudi sõbrannadest, Kristen, et Gina võiks tema juurde kolida ja ka Ethaniga kohtama minna.

Mõeldud tehtud, sest vanadest sissekäiduid vigadest tuleb ju eemale saada.

Ja siis see sarikohtaja Chris, kellest on kohe kohe saamas endine kaastööline, palub Gina endale appi kui sõpra oma uute töökaaslastega õhtusöögile.

Aga enne seda käib Gina Ethaniga lõunal ja samasse kohta tuleb lõunale ka Chris oma uue töökoha personalitöötajaga ….

Õhtul „tutvumisõhtul“ ei saa Chris kuidagi seda personalitöötajat oma käevangust seega palub ta, et Gina teeskleks, et nad on paar. Nende teesklus näib väga reaalne ja jätkub ka veel pärast seda kui nad on juba peolt lahkunud.

Järgmisel päeval on Ginal õhtusöök Ethaniga ja ta on ka lubanud minna Chrissi uute töökaaslastega õhtul pubisse, kuid õhtusöögi restoranis on ka Chris, kes käitub üsnagi solvunult ja pärast õhtusööki pubis ei pööra Ginale eriti tähelepanu, kui peale pubi lähevad nad kaks edasi baari … ja siin lähevad asjad natuke segaseks Gina jaoks, sest ta ei mõista enam, kas nad endiselt mängivad, või …

Reedel on Chrisi ärasaatmise pidu ja kuna Gina tunded hirmutavad teda, solvab ta Chrisi ja valetab, et läheb pulma Ethaniga. Kuid kuna Ethan oli õhtusöögil üsnagi ennasttäis jobu, siis ei taha ta tegelikult Ethanit pulma kutsuda, seega ei kutsu ta kedagi.

Kuid laupäeval kui ta kirikus ringi vaatab näeb ta seal mõlemat meest …

See on selline lugu kuhu on kokku kirjutatud kõik linnalegendid armastusest – sa leiad oma mehe pulmast; sarikohtaja on tegelikult noormees, kes lihtsalt ootab et ta unistuste naine vabaneks; sa leiad oma mehe täpselt siis kui sa seda kõige vähem ootad ja veel paar sellist. Ning loomulikult ka see äsja abiellunute või värskelt armunute lemmikütlus – sa leiab peagi kellegi, kes teeb su sama õnnelikuks kui meie, kõigi jaoks on kuskil keegi ja sinu oma on vaid järgmise nurga taga (või siis selle järgmise, või järgmise, või järgmise … jätka minekut :)).

Selline lihtne, klassikaline, koomiline ja kerge lugemine.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar