2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

teisipäev, 21. detsember 2021

The Tower at the End of Time

Raamat:
The Tower at the End of Time by Amy Sparkes, illustratsioonid Ben Mantle (2022)
Hinne: B
Lühikokkuvõte: https://www.goodreads.com/book/show/59845886-the-tower-at-the-end-of-time     

Seikluslik, maagiline ja tõsielt naljakas järg raamatule “The Hose at the Edge of Magic”.

Nine ja tema sõbrad on suutnud murda nende suurepärasele magilisele Majale pandud needuse, ning nüüd on neil võimalus reisida kuhu iganes! Nende esimene peatus - Võlurite Keksu Meistrivõistlused.


Kuid on üks probleem: Maja on reisimisest tõsisel pabinas ja selle tagajärjel on ta luksuma hakanud! Sedasi põrkuvad nad ühest maailmast teise iga luksuga, kuid õnneks lõpuks ka meistrivõistlustele, kus Flabberghast maandub õnnetult seitsmendal ruudul, ning leiab end silmitsi kohutava Torniga Aja Lõpus.


Aga mis siis, kui just siit leiavad nad Maja luksumise vastu abi ja Nine leiab lõpuks, kes jättis talle ta armsaima muusikatoosi ja kes ta tegelikult ka on …


See põhikooli ealistele lastele mõeldud sari on täis huumorit, maagiat ja koerustükke.

Fantasy, Magic, Humor, Children


“Torn Aja Lõpus” on vägagi põnev, hoogne ja humoorikas lugu. Selles rändavas majas, mille sarja esimeses raamatus Nine nõialt varastas ja siis aitas sellelt needust maha võtta, reisivad koos temaga võlur Flabberghast, troll Erik, ja doktor Lusikas, kes soovib leida professor Taldrikut. Majas, kus on rändav teekapp, mis muudab kõik, kes temaga kokku puutuvad lühikeseks ajaks fantastiliseks elukaks, elab ka luukere Luupea.


Enne kui maja luksuma hakkab ja neid ühest maailmast teise lennutab, on nende eesmärk minna Teisipäeva, seega kui maja luksuma hakkab, teevad nad endast parima, et jõuda Teisipäeva, et osaleda Võlurite Keksu Meistrivõistlustel, et jõuda Tornin Aja Lõpus, et seista Küsimis Kivi ees ja saada abi majale ja võibolla paarile küsimusele veel. Kuid see kõik pole nii lihtne kui esialgu näib, sest tundub et Kivi ei taha enam küsimustele vastata ja seega on ta tornist teinud väljakutse, kus küsijad peavad lahendama kolm ülesannet või …


See on üks vägagi tempokas ja põnev lugu. Ükski peatükk ei veni lõputu kirjelduse pärast liiga pikaks, ükski uus maailm pole igav, ükski ülesanne ei ole liiga lihtne ning seda kõike vürtsitab andekas sõnademäng ning peen huumor, mis pakuvad rõõmu nii noorematele kui ka vanematele lugejatele.


Väga hea raamat!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar