2024

2024

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It

reede, 5. aprill 2013

Bedding the Wrong Brother

Raamat: Bedding the Wrong Brother (Dalton Brothers #1) by Virna DePaul (2010)
Hinne: B
Melina Parker on alati suurepäraselt hakkama saanud kahe asjaga: uurimustega ning sellele järgneva kirjutamisega. Ta on alati olnud uhke selle üle, et ta on avalikkuses daam, kuid kui ta taas kord maha jäetakse, kuna ta on daam ka magamistoas, otsustab ta õpetust otsida.
Keskendudes sellele, et leida oma sisemine seksi jumalanna, palub ta abi oma lapsepõlve sõbralt, Max Daltonilt, et ta õpetaks Melinat. Selle asemel satub Melina aga valesse voodisse ning tema kirglikuks õpetajaks saab hoopis Max’i kaksikvend Rhys Dalton, mees keda Melina on salajas alati ihaldanud, kuid uskunud, et ta ei saaks teda kunagi endale.
Vaatamata sellele, et aegajalt Melina unistab seiklustest, on ta siiski väikelinna tüdruk, kes vajab enda ümber perekonda ning juuri sügaval maas. Samas Rhys ja Max aga on kaks kuulsat mustkunstniku, kes reisivad pidevalt mööda maad ringi, vahetades voodikaaslasi sama kergesti kui lennukipileteid. Väljapoole on Rhys neist kahest reserveeritum, ning ei suuda uskuda oma õnne kui ta leiab Melina enda voodist, teda ootamas, ning viib Melina esimese hooga kohe mitmeid korda orgasmini. Hommiku saabudes on Melina ahastuses avastades, et on viskunud Rhysi käte vahele ja lobiseb segaduses välja oma plaanid seksi õppetundide kohta. Rhys ei taha sugugi Melinat oma käte vahelt ära lasta, ning seega veenab ta Melinat, et kui tal tõesti on õpetust tarvis, siis saab ka tema sellega väga hästi hakkama. Rhysi suurimaks katsumuseks saab olema Melina veenmine, et kui asi on rahuldamises, siis on mehe rahuldamiseks kõige tähtsam naise rahuldus.
Kas suudab naine, kes on alati igatsenud südant ning kodu leida rahuldust mehega, kelle kogu elu koosneb ühelt esinemiselt ja trikilt teisele liikumises?
Romance, Erotica

Nii tore klassikaline valesse/õigesse voodisse, valede/õigete käte vahele sattumise lugu.

Nagu ikka, kas mõlemad on huvitatud või ainult üks, kuid puudu on jäänud julgusest. Ja siis viib üks sündmus teiseni ning nad ei suuda enam üksteisest loobuda. Kuid oleks see siis nii lihtne, ikka peab ju olema mingi asi, või keegi, kes neid lahku viib ja seda ikka selleks, et nad mõistaksid, et nad ei suuda üksteiseta elada, ning et nende elu oleks täiuslik, tuleb neil mõlemail kompromisslahendus leida.

Head karakterid, hea ladusalt jooksev lugu. Sarja teine osa võiks ka juba ilmuda. :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar