2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

kolmapäev, 3. aprill 2013

Frost Burned

Raamat: Frost Burned (Mercy Thopson #7) by Patricia Briggs (2013)
Hinne: B
Mercy Thopsoni elu on läbi teinud drastilisi muudatusi. Temast on saanud Adam Hauptmani – kohaliku libahuntide karja karismaatilise juhi – kaaslane ning ka kasuema Adama tütrele Jessele. See suhe on toonud Mercy ellu hetkelise suurepärase normaalsuse. Kuid see, mis inimesele võib tunduda vaid kui väike vääratus, võib mõnel teisel päeval muutuda millekski palju suuremaks …
Pärast väikset plekimõlkimist ei saa Mercy ja Jesse kuidagi Adamat telefoni teel kätte – või tegelikult mitte kedagi nende karjast. Nad kõik on röövitud.
Tänu neid ühendavale kaaslase sidemele, teab Mercy vaid seda, et Adam on vihane ning valudes. Kuna libahundid on just võitlemas poliitilist lahingut, et saavutada libahuntide tunnustamist ülejäänud elanikkonna poolt, siis kardab Mercy et need kaks asja võivad omavahel seotud olla – ning et Adam ning kogu nende kari on ohus. Kõigist eraldatuna on Mercy sunnitud otsima abi sealt, kus võimalik, vahet pole kui ootamatu see abi võib olla.
Paranormal, Romance

Mecy lugude seitsmes raamat. Mulle meeldib see sari ja ka sellest sarjast välja kasvanud kõrvalsari. Mercy ja Adam on taas kord silmitsi seatud jõududega, kes püüavad neid ja teisi paranormaalseid olendeid ohustada, kuid mis neid kõiki päästab, nagu ikka, on just Mercy ja Adama side ja kõik need sõbrad/vaenlased, kelle Mercy on leidnud läbi kõigi oma varasemate seikluste.

Hea raamat!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar