2024

2024

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It

esmaspäev, 29. aprill 2013

Twice Tempted

Raamat: Twice Tempted (Night Prince #“2) by Jeaniene Frost (2013)
Hinne: B
Lühikokkuvõte: http://www.goodreads.com/book/show/13125234-twice-tempted

Suhe Pimeduse printsiga pakub väljakutseid ...

Leila füüsilised võimed on ta hüljanud jata  polegi enam päris kindel, milline tulevik teda ees ootab. Ning nagu sellest poleks veel küllalt, on ka ta kallim, Vlad, hakanud temast eemale hoidma. Kuigi Laila on vaid tavaline surelik, on ta ka kaasaegne naine, kes ei kavatsegi leppida sellise külma suhtumisega igavesti – eriti kui tegu on ohtlikult ahvatleva vampiiriga, kes ei taha kuidagi tunnistada, et ta armastab Lailat.

Kuidas oleks valida igavese armastuse ning armastuseta igaviku vahel ...

Peagi viivad asjaolud Laila tagasi rändtsirkusesse, kus teda tabab tragöödia. Kui Leila avastab, et keegi tema lähedastes võis olla see, kes püüdis teda tappa, tuleb tal otsustada, keda usaldada – kas tulist vampiiri, kes paneb tema kire lõõmama tulisemalt kui keegi teine või siis piinatud rüütlit, kes tahab olla palju rohkem kui lihtsalt sõber? Leila iga sammu on saatmas õnnetused ning vaja on vaid ühte vale sammu, et ta elu igavikuks ära needa.
Paranormal, Romance,

Klassikaline Frost. Ei midagi uut, ei midagi üllatavat.

See on siis teine lugu Vladist (keda me tavainimesed tunneme rohkem kui Dracula, kuid teile endale on kasulikum, kui te seda nime tema kuuldes ei kasuta) ning Leilast, neiust, kes on lapsepõlve trauma tagajärjel muutunud elusaks elektripiitsaks ning puudutus sensitiiviks.

Nagu ikka – suur armastus, pettumus, arusaamatus, lahkuminek, kahetsus, kahtlustus. Paharid kasutavad ju ikka ära seda kõige haavatvamat aega kui armunud on lahku läinud, et neid rünnata ja nii ka siin. Hetkelisele masendusele ja segadusele järgneb arusaamisele jõudmine, igavese truuduse vandumine, teiste Frosti raamatute kangelaste kiires külas käik. Ja kui sellest polnud veel piisav, et Leila oli juba niigi tiba imelik inimene, tuli loomulikult ta arsenali lisada ka kihvad ja verejanu. Aga see on ju Frosti raamat, midagi sellist lihtsalt pidi varem või hiljem juhtuma.

Klassika, kiire lugemine, ei midagi erilist.

Kui rääkida üldiselt Frosti raamatutest, siis tasub kindlasti lugeda ja alustada ikka algusest. Esimeseks raamatuks olgu Halfway to the Grave, mis on Night Huntress sarja esimene lugu, millest on välja kasvanud nii mõnigi teine kõrvalsari nagu seda on ka käesolev raamat. Kuid Cat ja Bones on kindlasti tegelased kellega tasub tutvust teha!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar