2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

reede, 5. aprill 2013

The Practice Proposal

Raamat: The Practice Proposal (Suddenly Smitten #1) by Tracy March (2013)
Hinne: C
Liza Sutherland ei otsi armastust. Seda kindlasti mitte heategevuslikul oksjonil võidetud kohtingult, milleks ta isegi panust ei pannud ja kohe kindlasti mitte Nationalsi esipesapallurilt Cole Collinsilt, mehelt kellesse ta teismesisena kiindunud oli. Ta ei taha end mitte mingil juhul selle kurikuulsa mänguriga siduda, vahet pole kui ahvatlev ka Cole pole.
Cole Collinsit ootab ees lepingu pikendamine, kuid pärast liiga paljusid hilisöiseid pidutsemisi on tal vaja oma imagot paremaks muuta, enne kui ta lepingu läbirääkimised algavad. Tema agent, Frank, pakub talle Lizat kui ideaalset võimalust … kuid Cole ei arvestanud sellega, et Liza pole enam see sinisilmne teismeline, kes temasse armunud oli. Liza on suurepärane ja tark ning Cole armub hetkega.
Kui Frank teeb ka Lizale ettepaneku millest ta loobuda ei saa – ta veab kihla, et kui naine ei armu kahe kuuga Cole siis tema heategevus võidab sellest pool miljonit dollarit – seega mäng algabki. Kuid keegi neist ei arvestanud tõeliste tunnetega, mis mängu käiku muutma asuvad. Kas libasuhe võib muutuda reaalseks tulevikuks?
Romance, Sports

Ma ei mäleta, et ma oleks varem ühtegi spordi armastusromaani lugenud. See ilmselt oli mu esimene linnuke. Mida tähendab spordi armastusromaan, see tähendab seda, et pool raamatust on pühendatud spordikirjeldustele ja spetsiifilistele terminitele (noh tegelikult Silver Lingings Playbook (film Õnneteraapia) oli ju täpselt selline raamat).

Aga siis jah, lugu ise – taas kord klassika. Lapsepõlve unistus, siis kasvatakse lahku, üks neist elab läbi midagi kohutavat, saadakse taas kokku, alguses võõrastavalt, kuid mida aeg edasi seda südamlikumalt, kuni … juhtub midagi, mis neid hetkeks taas lahku viib, et siis juba lõplikult end üksteisega siduda.

Selles raamatus oli üks hetk mille peale ma tõsiselt kõva häälega naerma puhkesin – selline „Luke, I’m your Father“ hetk. Muidu oli ju kogu lugu kenasti jooksev, kuid aegajalt tuli liialt punnitatud kohti sisse, mis jätsid tiba pooliku või mitte päris viimistletud versiooni mulje. 

Kuid kui võtta tavalise armastusromaani standardite järgi, siis polnugi päris halb lugu.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar