2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 8. aprill 2013

The Notorious Lady Anne

Raamat: The Notorious Lady Anne by Sharon Cullen (2013)
Hinne: F
Nicholas Addisson, hinnatud Blackwell Laevanduse kapten, on nõustunud võtma oma laeva Pride pardale pr. Emmailine Sutherlandi, ning viima selle mustajuukselise kaunitari üle Atlandi ookeani, arvates, et tegu on ühe tavapärase reisiga. Kuid kui ta laeva ründavad piraadid, ilmneb et see pealtnäha vägagi süütu reisija pole keegi muu kui kurikuulus piraat Leedi Anne, kelle nimi kutsub hirmuhigi iga meremehe laubale – ning kelle ahvatlev käitumine röövib endale Nicholase poolehoiu.
Leedi Anne, kõikide merede legend, on veetnud üksteist aastat sepitsedes kättemaksu oma isale, Blackwell Laevanduse omanikule. Ta on sihikule võtnud Pride lootuses saada laeva kaptenilt vajaliku salastatud infot kogu laevastiku kohta. Kuid tema hulljulguse ja kibestunud kindlameelsuse all on Annel ikkagi õrn naisterahva süda – süda mis tahtmatult on Nicholasesse armunud. Nüüd tuleb teha Annel väga raske otsus: kas põrmustada Blackwell või alistuda armastustele.
History, Romance

NetGalley raamat taas kord. Kui see poleks olnud NetGalley raamat, oleks ta saanud hindeks ELL (ei lugenud lõpuni), sest … OMG see oli ikka üks niiiiiiiii allapoole arvestust lugeja intelligentsi solvav raamat. 

Võib-olla oli põhjus selles, et ma olin lugemiseks saanud päris mitte viimase koopia käsikirjast, vaid ühe vahepealse variandi, kus oli endiselt sees niii palju loogikavigu ning järjepidevuse apse, et mul oli tõsiselt selline tunne, et oleks olnud parem, kui ma oleks aju välja lülitanud ja lasknud silmadel automaatselt ühelt realt teisele liikuda. 

GoodReadis on see raamat saanud keskmiseks hindeks 3,94 ja nii mõnigi lugeja on andnud 5 tärni ning kiitnud raamatut pea taevani … mul on selline tunne, et ma lugesin mingit muud raamatut, või siis on need arvustajad kirjaniku sõbrad.

Igatahes … üks vägadema halb kogemus.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar