2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

reede, 5. aprill 2013

When I’m With You

Raamat: When I’m With You by Beth Kery (2013)
Hinne: D (ELL ilmselt)
Lucien Lenault on restoranipidaja ning ise end pagendusse saatnud pärija. Ta saab šoki kui ta näeb esimest korda oma trendikasse Chicago restorani peakokka õpipoisiks tulevat seksikat näitsikut. Elise Martin on megarikka prantsuse moelooja tütar. Ta teab ka saladust, mis võib vastutaevast saata kõik Lucieni ettevaatlikult seatud plaanid.
Elise on kurikuulus oma vabameelse käitumise, oma lõputute pidutsemiste ja on oma väljakutsuva käitumisega, mis enamus inimesi šokeerinud. Kuid mitte Lucieni. Teda see hoopis ahvatleb. Niipalju kui see Lucienile korda läheb, siis on see tema meelest meeldivalt karistatav. Kuid Elise ohjeldamine on palju rohkem kui lihtsalt mäng. Ta on õnnetus mis ootab juhtumist, ning põrgu mis põletab paljusid armunuid. Aga Lucien pole tavaline mees, ning ta ei lase Elisel endaga manipuleerida. Selleks et seda vastuhakkavat kaunitari ohjeldada – selleks et teda alistuma saada – peab Lucien olema valmis sammuma läbi leekide …
Erotica, BDSM

See on üks „huvitav“ raamat. Huvitav selle pärast, et see on raamatu sari, või siis nagu TV seriaal, sest iga nädal teisipäeval ilmub uus osa raamatust. Alates 5. märtsist on siis iga teisipäev tulnud uus osa. Praeguseks on ilmunud 5 (mina olen lugenud nelja).
Aga muidu raamat ise … ausalt, peale neid nelja esimest osa, ma pole päris kindel kas ma tahan ikka ülejäänud nelja lugeda.

Sisu … sisu puudub põhimõtteliselt, enamus tegevust toimub selle ümber, kuidas Lucien püüab oma identiteeti varjata, kuidas ta Eliset „karistab“, kuidas ta pärast karistamist Elset ühelt orgasmilt teisele viib. Kuidas Elise taas Lucieni käske eirab ning taas karistuse ära on teeninud.

Lisaks teevad lugemise raskeks absurdsed loogikavead ja muud näpukad, mis võivad olla ka vaid selles versioonis, mis on minule lugemiseks sattunud, kuid siiski.

Selline sariraamat/järjejutt iseenesest on ju huvitav kogemus, kuid deem see raamatu sisu on igav. Mitte et mulle ei meeldiks BDSM raamatud. Kui nad on hästi kirjutatud nagu näiteks Shayla Black Wicked Lovers sari või siis Maya Banks Sweet sari, on neid raamatuid lausa nauding lugeda, kuid see praegune on ikka väga nõrk ja selle pärast ma ka arvan, et ma ei vaevu seda sarja lõpuni lugema.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar