2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

reede, 22. jaanuar 2021

Herkülo Büroo

Raamat: Herkülo Büroo by Tiiu Kitsik (2020) Koolibri, RR, A Hinne: B Lühikokkuvõte: https://www.goodreads.com/book/show/56173295-herk-lo-b-roo     

Herkülo Büroo nime taga peidavad end kaks peagi kooli minevat sõpra. Peategelased Sofi ja Paul otsivad detektiivi kombel lahendust elutähtsatele küsimustele, nagu kuhu kadus Sofi kass, kuidas pääseb tuppa hambahaldjas, mis saladust varjab Pauli isa ja miks on Sofi kodus järsku üllatavalt palju kommi. Raamat jutustab vaimukalt tänapäeva väikese asula laste elust ja tegemistest, milles on oma roll nii intervallsportlasel kui ka veganijäätist müüval itaallasel. Peale selle avaldatakse Sofi ema kuulus herkulopudru retsept.

Children


Nii armas raamat. See raamat meenutas mulle nii mõneski mõttes minu lapsepõlve lemmikraamatut “Une-Mati, Päris-Mati ja Tups”. Peategelased Sofi ja Paul saavad oma fantaasia tööle panna, kuid samas kirgastavad nende elu ka nii reaalsed rõõmud ja mured ja muutused. Need seitsemeaastased on vahest targemadki kui nende vanemad, kuid samas õpivad nad iga päev midagi uut juurde.


Armas lugemine ja toredad pildid.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar