2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

reede, 22. jaanuar 2021

Luukere Juhani juhtumised

Raamat: Luukere Juhani juhtumised by Triinu Laan, illustraator Marja-Liisa Plats (2020) Päike ja Pilv, RR, A Hinne: A Lühikokkuvõte: https://www.goodreads.com/book/show/55809406-luukere-juhani-juhtumised     

Kui luukere Juhan suure kooli anatoomiaklassist pensionile saadetakse, võtavad taadu, memme ja lapselapsed ta enda juurde metsatallu elama. Sellega tõeline luukere-elu alles algab! Kõik metsatalu elanikud paistavad uskuvat, et igaüks, ka luukered, on väärt vaba ja metsikut lapse- ja vanaduspõlve.

Children


Luukere Juhan, muhe tegelane, kes täiskasvanutel püksid püüli sõeluma panevad, kui ta autos aknast välja vaatab, või kui ta õigel hetkel oma lõualuu kaotab, kuid Luukere Juhan armastab seda kui kass tema süles magab ja talle oma päevasündmusi nurrub ja ka seda, kui lapselapsed ta endaga vanni või sauna kaasa võtavad. Ta on valmis kolle kollitama või kurvad sündmused humoorikaks tegema.


Juhan on andekas tegelane, kelle lood sobiks suurepäraselt biblioteraapiaks. Ja ka siin saavad ka väiksed lugejad oma esmakohtumise võrokeelega.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar