2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

pühapäev, 31. jaanuar 2021

Maru mõrud mandlid

Raamat: Maru mõrud mandlid by Elis Heinsalu, illustraator Piia Maiste (2020) RR, A Hinne: B Lühikokkuvõte: https://www.goodreads.com/book/show/53443228-maru-m-rud-mandlid 

Mandleid on mitut sorti. On selliseid, mis kasvavad puu otsas ja millest tehakse maitsvaid küpsiseid. Ja siis on veel teistsugused mandlid, mis asuvad inimese kurgus ja neelus. Mis otstarve neil mandlitel on ja mis saab siis, kui nad muutuvad liiga suureks, nagu juhtus Maru ja Kuti omadega?


Kas tead, miks on silmatilkade kibedat maitset ka kurgus tunda ja kuidas on võimalik, et spagett ninast välja ronib? Kuidas on üldse omavahel seotud kõrvad, nina, kurk ja silmad? Või kus asub maailma suurim kollivabrik? Ja kas pole tore, et pärast kurgumandlite operatsiooni lubatakse jäätist süüa nii palju, kui hing ihkab!   

Children, 


Kuidas teha lastele huvitavalt selgeks kuidas nende keha töötab? Argo kirjastus on selleks suurepärase viisi leidnud. Ühe pere lapsed kogevad kõiki neid erinevaid probleeme ja haigusi, millega me kõik võime kokku puutuda. Seletused on lihtsad ja samas hästi täpsed. Tegu on populaarteadusliku teosega, mis on kirja pandud lastele mõeldes.


Hea lugemine ka täiskasvanutele.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar