2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 27. jaanuar 2014

Ensalved

Raamat: Enslaved (Enslaved Trilogy #1) by Shoshanna Evers (2013)
Hinne: F
Elisabeth Anderson on näinud Trevorit ja tema sõpru kurikuulsas Manhattani BDSM klubis WhipperSnapper, kus kõik tunnevad neid kui BAD Boys, ehk siis „Billionaire Arrogant Doms“. BAS Boys – Trevor Brooks, MArc Wilde ja Roman Chase – on oma nime välja teeninud; nad on oma raha teeninud tänu oma agressiivsetele investeeringutele läbi nende Brooks Wilde Chase Fondi. Need mehed on nii rikkad, et nad võivad puhtalt pääseda üks kõik millest, või vähemalt levib selline kuulujutt.

Trevor laseb Elisabethil oma Westchesteri mõisas teha mida iganes ta hing ihaldab. Tal on vaid kaks reeglit. Esimene reegel: Elisabeth peab alati kuuletuma ja alluma Trevorile sellel ajal kui ta elab Trevori majas. Teine reegel: Elisabeth peab alati vastama oma sinisele mobiilile. Elisabeth on rõõmuga valmis Trevori soove täitma, sest olles koos Trevoriga, tahab ta talle kuuletuda, teda armastada samamoodi nagu ka Trevor näikse teda armastavat. Kuid Elisabeth pole kunagi suutnud väga kaua olla kuulekas alluv; ta on särtsakas ning karistus erutab teda rohkem kui Trevorile meelejärgi olemine.

Eisabeth ei suuda Trevorile alluda nii nagu Trevor seda talt ootab, seega tuleb Trevori sõbral ja äripartneril (kaas BAD Boyl) Romanil Elisabethi treenida. Kuid armukolmnurkadel võivad olla väga teravad nurgad … ja keegi saab tahes tahtmata haiget.
Erotica, BDSM

Esimene mida mul öelda tuleb on see, et selle loo lühikokkuvõte annab loost üsnagi väära ettekujutuse. Kuid selle kokkuvõtte alusel ma ju raamatu valisin seega ….

Tegu on ühe väga kehva jutuga. Mulle meenutas kogu see lugu tõsiselt ühte kehva stsenaariumiga ja kehvade pornofilmide näitlejatega filmi mida on tegema hakatud lootes, et lõpptulemus on asjaliku sisuga armastusromaan ja näitlejad on lootnud et see oleks nende võimalus tõsisesse filmimaailma pääseda.

Alustagem sellest, et Elisabeth saadetakse tema endise omaniku (gei sadist) poolt uue võimaliku omaniku juurde, kes on Trevor. Trevoril on aga Elisabehi suhtes suured lootused, nimelt otsib Trevor endale uut naist. Ta eelmine abielu jõudis karidele, kuna ta oli abiellunud ilusa naisega, keda Trevor lootis tema seksuaalsete eelistustega leppivat, kuid naine sellega ei leppinud. Nüüd ta on siis leidnud endale Subi, keda ta loodab endale sobivaks kaasaks koolitada.

Elisabeth on aga masohhist, kes ei suuda ilma valuta olla ja ainus viis kuidas ta oskab valu oma omanikult välja meelitada on ta käsklusi ja nõudmisi eirata, ühesõnaga käituda kui tavaline üleannetu põngerjas. Ta on kolinud peale oma narkarist ema surma oma endise omaniku juurde ja nüüd, aastaid hiljem siis uue omaniku kandidaadi juurde. Tal puudub igasugune maine vara. Kuid ta keeldub ka sellest, et talle makstakse selle aja eest kui ta on kellegi seksi ori, sest see teeks temast prostituudi.

Selle aja jooksul kui Elisabeth on Trevori majas, püüab ta valu Trevorilt halvaga rohkem välja meelitada kui heaga. See aga Trevorile ei istu, sest ta on hakanud Elisabethi armuma, kuid talle ei meeldi see, et ainus viis kuidas ta saab seda tüdrukule näidata on teda karistades. Seega saadetakse Elisabeth Treviri sõbra Romani juurde, kes ei armu kunagi kellessegi.

Roman on aga tõeline sadist. Tema orjad magavad paljal puupõrandal, käivad majas ringi vaid alasti ja iga täidetud nõudmise tasuks on karistus. Kuid Elisabeth oma üleannatu käitumisega suudab Romani raudsest koorikust läbi murda ja Roman armub Elisabethi – nad on kui üksteise jaoks loodud – üks vajab valu ja teine naudib valu jagamist.

Kuid Roman on lubanud Trevorile, et ta õpetab Elisabethi ükskõik mis vajalike vahenditega, kuid ta ei võta Elisabethi kunagi endale, seega saadab ta Elisabethi tagasi Trevori juurde, kui ka Elisabethil hakkavad tunded Romani vastu tekkima.

Segaduses läheb Elisabeth aga hoopis oma endise omaniku ja tema uue poisssõbra juurde nõu otsima. Kui siis ta endine omanik temalt küsib kelle juures ta end kui kodus tunneb, ütleb Elisabeth mõtlemata et Trevori juures. Elisabethi endine omanik räägib ka kuidas Trevor ta juba ammu oli välja valinud ja kuidas ta oli ta emast jäetud võlad ära maksis, kuidas ta Elisabethi nimele pangas arve avas ja sinna korraliku summa pani. Selle uudise peale Elisabeth sulab, sest see ei tee temast ju üldse prostituuti.

Järgneb taaskohtumine, Romani solvunud lahkumine, Trevori poolne abielu ja omanikuks olemise ettepanek.

Kõik see lugu ongi umbes sama kuiv ja tundetu nagu see kokkuvõte. Seksi stseenid jätavad mulje nagu need oleks kirjutatud kellegi poolt, kes ei tunne end väga mugavalt selliseid asju kirjutades ja ta püüab nendega kiiresti ühele poole saada. Sellest loost puudub kirg ja romantika.

Väga väga nõrk lugu.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar