2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 27. jaanuar 2014

Mine To Take

Raamat: Mine to Take (Mine #1) by Cynthia Eden (2013)
Hinne: D
Skye Sullivan teab et keegi teda jälgib. Mitte lihtsalt ei jälgi – teda jälitatakse. Mitu kuud tagasi elas Skye läbi eluohtliku autoavarii. See avarii lõpetas ta eduka tantsijakarjääri ja sundis ta tagasi Chicagosse minema. Skye on kindel, et tema jälitaja on ta autoavarii põhjuseks ning ta kardab ka et ta jälitaja on talle järgnenud Yew Yorgist, ning ei lõpeta enne kui Skye on surnud.

Kui ta avastab, et keegi on tunginud ta korterisse Chicagos, pöördub Skye abi saamiseks ainukese mehe poole, keda Skye usaldab teda kaitsma – Trace Weston. Kunagi ammu oli Trace ta kallim. Nad olid kaks eksinud hinge, kes olid kokku saanud tulises kire ja vajaduse tormis. Kuid siis oli Trace Skye endast eemale tõuganud. Trace läks sõjaväkke ning kadus Skye elust. Skye pani kõik oma tunded tantsu ning püüdis kogu hingest Tracet unustada.

Nüüd on Tracest saanud üks edukamaid ärimehi Ameerikas. Ta on rikas, sihikindel ning tal on palju saladusi, kuid ta on nõus Skyed aitama. Ta on valmis teda kaitsma pimeduses luurava ohu eest, kuid Trace tahab olla rohkem kui vaid Skye ihukaitsja.

Trace tahab Skyed endale. Ja ta ka saab ta endale. Aastad on teda muutnud, teda järeleandmatumaks muutnud. Ta pole enam lihtsalt üks vaene poiss tänavalt. Nüüd võib ta saada kõike – kõiki – mida ta tahab. Ning ainus naine keda ta kunagi üldse on tahtnud on taas tagasi ta ellu tulnud. Seekord ei lase ta tal minna.

Kuid kui rünnakud Skye elu vastu üha sagenevad, hakkab Skye kahtlustama, et ta jälitaja võib olla keegi talle väga lähedane. See võib olla mees kes teda väga hästi tunneb. Kui ta rünnakud muutuvad veelgi ohtlikumaks, mõistab Skye, et kui ta usaldab vale meest, võib ta sellega oma eluga hüvasti jätta.

Kirg. Armastus. Kinnisidee.

Kui kaugele on keegi valmis minema, et saada endale see üks inimene, keda sa kõige rohkem ihaldad.
Romace, Criminal mystery

See Goodreadi lühikokkuvõtte on praktiliselt novelli lühijutustus.

Mitte just kõige õnnestunum lugu.

Skye on viieteist aastasena kohtunud Tracega ühes järjekordses kasuperes, kui seitsmeteistaastane Trace päästis Skye nende kasuvenna vägistamiskatsest. Sellel ajal kui Trace peksis poissi veriseks tombuks armus Skye temasse, kuid samas hakkas ta ka Tracet tõsiselt kartma, sest ta nägi milleks Trace tegelikult võimeline on. Kuid armastus on ju pime ja ilmselgelt oli Skyel ohvri kompleks ja tal tekkis kirg oma päästja vastu.

Nüüd siis aastaid hiljem pärast seda, kui Trace oli sõjaväkke läinud ja Skye NY balletti tantsima, on Skye pärast autoavariid ja jalavigastust tagasi Chicagos ja vajab taas Trace abi.

Üheskoos hakatakse uurima kõiki Skye endiseid kallimaid ja ka uusi austajaid.

Samas meenutab Skye pidevalt seda kuidas ta Tracet kardad ja Trace mõtleb vaid kuidas ta Skyed enam käest ei lase.

Ja siis nagu muuseas tuleb välja kõiksugu uut infot, mis jätab sellise mulje nagu oleks kirjanikul viimasel hetkel meenunud, et äkki peaks sellise asja ka veel sisse kirjutama.

Ei olnud väga õnnestunud lugu, samas ka mitte väga paha, kui natuke kohendada. Kuid see ohvri sündroomi armastus oli minule igati vastumeelt.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar