2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 13. jaanuar 2014

The Black Fortress

Raamat: The Black Fortress (The Death Wizard Chronicles Prequel) by Jim Melvin (2013)
Hinne: C
Sajandeid enne Invictuse ülestõusu, sõdis Torg ka ühes teises sõjas.
Torg, Surma Võlur ja raamatute The Death Wizard Chronikles kangelane, seisab vastamisi kohutava Druiidide kuningannaga, kes kontrollib vaid oma võimsa mõttejõuiga oma alluvate armeed. Tema tahtmist täidab teiste seas ka Kivi Sööja: kartmatu ja võimas olend, kes saab oma jõu kivide söömisest.
Paranormal, Thriller

Tegemist on siis sarja The Death Wizard Chronicles eellooga mis on kirjutatud palju aastaid peale sarja enda ilmumist. Praeguseks on sarjas ilmunud neli raamatut kuuest (Forged in Death (2007), Chained by Fear (2007), Shadowed by Demons (2007), Torn by War (2008)  ja üks lühilugu Torg’s First Death (2012)). Ma pole neist ühtegi lugenud, seega ei olnud tegelikult kõige targem alustada eelloost, kuid kuna ma võtsin ta NetGalleyt, siis valikut polnud.

Aga mis ma siis ütlen selle lühiloo kohta. Nagu üks eellugu ikka. Lugu millest saavad väga hästi aru need kes on sarja ennast lugenud, sest neile on lugu ilmselt täis äratundmisrõõmu ja ahaa momente, et vaat kust see või teine alguse sai. Minule meenutas see lühilugu kohutavalt Sõrmuste Isanda sarja ja tekitas huvi ka kogu järgneva sarja vastu, kuid ei oska öelda, kuna võiksin nende lugemiseni jõuda.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar