2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

reede, 24. jaanuar 2014

Lover Undercover

Raamat: Lover Undercover (McCade Brothers  #1) by Samantha Beck (2013)
Hinne: C
Üks on salaagent ja teine on hädas.

Jooga instruktor Kylie Roberts on hea kaksik. Vähemalt ta oli – kuni õnnetu juhus sunnib Kylie astuma oma kaksikõie Stacy kingadesse eksklusiivses Hollywoodi „meeste klubis“. Kuid mitte miski ei suudaks ette valmistada teda selleks, et ta leiab klubi parklast surnukeha või siis selleks, et mõrva asub uurima vägagi ahvatlev detektiiv kes on kindel et mõrvar on sihikule võtnud just Kylie/Stacy kliendid.

Detektiiv Trevor McCade vajab Kylie abi et mõrvarit leida. See tähendab aga pikki õhtuid salaagendina ning pikki tantsunumbreis Kylie poolt, kelle keha ahvatleb Trevorit igasuguste sensuaalsete lubadustega. Ja need tantsud tekitavad temas isu millegi rohkema järele. Vaatamata Kylie salajasele õe asendamisele ning varjudes luuravale mõrtsukale, ei olegi väga palju aega vaja, et Kylie ja Trevor viiksid oma suhte salajasest operatsioonist operatsiooniks linade vahel …
Romance, Criminal mystery

Ühtpidi oli see üks tavaline armastusromaan ja teistpidi mitte. Nimelt oli siin nii traditsioonilist, poiss kohtub tüdrukuga juttu, kui ka salapärase mõrtsuka otsimist (küll väga väga väga vähe :))

Esialgu meenutas mulle see lugu üht teist raamatut, mida ma eelmine aasta lugesin, nimelt Mia Thompsoni Silencing Sapphire. Tegevuskoht samuti stripiklubi, peategelane ei esine päris endana (Sapphire püüdiski klubist leida stripparite sarimõrtsukat , kuid Kylie esineb oma õena, et too saaks kipsist paraneda ja ei kaotaks tööd). Toimub mõrv, peategelane satub surnukehale ja loomulikult tuleb asja uurima just see kuum tükk, kellele Kylie on vaid paar tundi tagasi sületantsu teinud.

Loomulikult ei saa ju Kylie öelda, et ta tegelikult ei ole Stacy, sest siis saaks ka Stacy boss seda teada ja ta kaotaks töö, seega jätkub maskeraad ka seadusesilmaga. Kui Saphire loos ongi kogu tähelepanu sarimõrtsukal ja tema tabamisel, siis siin leitakse mõrtsuka tabamise vahele piisavalt aega et Kylie Trevorile korduvalt VIP ruumis vägagi provokatiivseid tantse esitaks, et ta Trevorile oma süütuse kaotaks ja et nad mõlemad ülepeakaela üksteisesse armuks, siis pettus ilmsiks tuleks, Trevori partner Ian Sracysse armuks, Kylie ja Trevor tülli läheks ja Stacy lõpuks Iani õhtusöögile kutsuks – ja alles siis ilmub välja me „mõrtsukas“.  Oh jah! Kui see mõrtsukas oleks olnud stripiklubi baarmen, siis oleks sarnasused Sapphire looga juba liiga lähedaseks läinud, kuid ei, paha polnud baarmen.
 
Teine raamat, mis mulle selle looga meenus on Take it Off! :)

Selline päris loetav armastuslugu ja kriminaalne osa andis loole selle erilise osa, mis ta ka huvitavaks tegi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar