2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 6. jaanuar 2014

What She Didn’t Know

Raamat: What She Didn’t Know by I. Ronik (2013)
Hinne: B
Enne kui te lugema asute, palun pidage meeles, et tegu on romantilise paroodiaga. Seda lugu ei tohiks võtta tõsise armastusromaanina. Tegelikult, kõige parem oleks kui te loeksite seda lugu mesimagusa häälega :).

Cassie on alati oma õel Jessikal silma peal hoidnud. Seega kui Jess hakkab käima mehega, kes Cassie arvates seab tema õe elu ohtu, tuleb tal tegutsema hakata, ning ta nõuab selle mehega kohtumist. Viimane asi mida ta aga arvata oskas, oli see et ta ise võiks selle mehe onupojasse armuda – kes on ka juhtumisi Cassei ülemus! Ning otse loomulikult ei oleks ta iial arvanud, et mees oleks võinud juba aastaid tema eest midagi nii suurt saladuses hoida. Kas nendevaheline armastus suudab sellele kõigele vastu panna, või jookseb Cassie hoopis tema ees avanenud võimaluste eest minema?

Pidage meeles, et tegemist on erootilise armastusromaani paroodiaga, mis on mõeldud vaid täiskasvanutele.
Romance Humor, Erotica, Paranormal

Tegemist on ühe väga andeka koomilise romantilise paranormaalse looga. Tõsi see lugu on küll vaid 36 lehekülge, aga rohkem polegi vaja. Nende väheste lehtede peale on kokku võetud ülimalt tabavalt tüüpilised paranormaalsed erootilised armastusromaanid, ilma selle tavalise lehemahtu lisava soigumise ja vaidlemiseta. Lugu on lihtne, õde (traditsiooniline kohukene – tumeda peaga blond) kohtub uue mehega – ilus, rikas, suurepärane voodis – kuid tal on üks imelik kiiks, talle vist meeldib voodis ette kujutada, et ta on vampiir, sest ta on õe kaelale korraliku maasika jätnud ja imedes oli ta pobisenud „Miks see ei tööta?“. Hahahaha

Seega otsustab Cassie, et ta peab selle „Draculaga“ kohtuma, kuid lihtsalt kohtumine muutub topelt kohtinguks, kui kaasa tuleb ka pimekohtingule toodud onupoeg, kes on Cassie boss ja Cassiesse ka armunud. Noh, pärast küsimusi täis õhtusööki, jõuavad noored Cassie juurde koju, kus Cassiel küsimused jätkuvad ja ta ähvardab isegi töölt lahkuda kui ta vastuseis ei saa, mille peale mees laseb tal hea meelega amet üles öelda sest siis saab ta lõpuks oma unistused täita ja Cassie voodisse viia.

Ja voodis selgub et see „kiiks“ on neil perekonna viga … nad nimel on kõik … ei mitte vampiirid hahahahhah

See on ju nii lühike lugu, et kui ma edasi räägiks, siis polekski ju teil endil mõtet seda raamatut lugeda. Ütlen vaid, et tegu on väga andeka ja naljaka looga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar